INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Messi explică de ce și-a schimbat stilul de joc: "Înainte, când aveam mingea, îmi făceam propriul joc. Acum nu mai sunt egoist"

Andres Inesta și Lionel Messi 
(foto: Guliver/Getty Images)
Andres Inesta și Lionel Messi (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 16 martie 2018 23:35

Atacantul Barcelonei, Lionel Messi, a declarat că a trebuit să își schimbe stilul de joc pentru a ajuta mai mult formația blaugrana.

Într-un interviu acordat celor de la America TV, Messi a mărturisit că abia acum a început să joace mai mult pentru echipă, recunoscând că înainte s-a concentrat într-o mai mare măsură pe propriul joc și pe înscrierea a cât mai multor goluri.

42 de meciuria jucat Messi în acest sezon în toate competițiile reușind 34 de goluri și 16 pase decisive

"Înainte, când aveam mingea, îmi făceam propriul joc. Acum încerc să evoluez mai mult pentru echipă. Când mingea ajunge la mine, nu mai încerc să finalizez cât mai repede ca înainte. În concluzie, nu mai sunt egoist, încerc să construiesc jocul dintr-o poziție diferită. Continui să alerg la fel de mult că înainte, dar dintr-o altă poziție", a spus Messi.

61 de goluriîn 123 de partide a înscris Messi pentru naționala Argentinei pentru care a debutat în 2005

5 trofee Balonul de Aurare Messi în palmares, fiind la egalitate cu rivalul Cristiano Ronaldo

În vârstă de 30 de ani, Messi a jucat întreaga sa carieră la FC Barcelona, grupare în curtea căreia se află de la 13 ani. El mai are contract cu formația antrenată de Ernesto Valverde până în iunie 2021. Site-ul de specialitate transfermarkt.de îl cotează la 180 de milioane de euro.

surse: marca.com, sport360.com, sport24.lefigaro.fr

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează