INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Messi, 12 sezoane la rând cu minimum 20 de goluri pentru Barcelona! + O poveste fabuloasă: „Messi mi-a zis: 7 vă dăm!”

Articol de - Publicat duminica, 14 iunie 2020 10:45

Antrenorul Vicente Moreno, de la Mallorca, și-a amintit cum s-a certat cu Messi pe teren și în tunel la meciul tur, câștigat cu 5-2 de Barcelona, cu hat-trick al argentinianului. Sâmbătă, a fost 0-4, doar cu un gol și două assisturi ale căpitanului blaugrana

O poveste despre Leo Messi. Încă una. Văzut dincolo de teren și de jocul său unic. Dezvăluind și un caracter puternic. Cu banderola pe braț, argentinianul nu mai e tăcut. Când se simte nedreptățit, luptă pentru el și pentru echipă.

„Messi mi-a zis: «Șapte vă dăm!»"

Înaintea meciului de la Mallorca, antrenorul adversarilor le-a spus jurnaliștilor secretul duelului din tur, pe 7 decembrie, când Barcelona câștigase cu 5-2 pe „Camp Nou". Vicente Moreno și-a amintit cum s-a certat cu Messi și ce s-a întâmplat apoi. La 2-1 pentru Barça, tehnicianul a contestat un atac prin alunecare al lui Joan Sastre asupra căpitanului blaugrana, înfuriindu-l pe acesta.

„Nu mai vreau să intru în conflict cu Messi, căci a ieșit rău ultima oară. Ne-a înscris trei goluri. S-a dat fault, dar atunci, pe moment, nu mi s-a părut și i-am spus arbitrului. A urmat un schimb de cuvinte și asta a fost tot acolo, pe gazon", a povestit Moreno la postul de radio Onda Cero. 

„La pauză, pe tunel, a avut loc marea confruntare. Messi mi-a zis: «Șapte vă dăm!». S-a întors spre Luis Suárez și i-a spus același lucru. N-au reușit chiar șapte, însă jucătorii mei m-au făcut pe mine responsabil de înfrângere, pentru că l-am înfuriat pe Leo. El e cel mai bun din lume, un geniu, priviți ce temperament are!"
- Vicente Moreno, antrenor Mallorca

Messi, 12 sezoane la rând cu minimum 20 de goluri

Sâmbătă, nu l-a mai provocat pe Messi, dar tot rău s-a terminat pentru Mallorca. După două assisturi, a și înscris o dată, cu dreptul, în minutele de prelungire, pentru 0-4. Al 20-lea său gol în acest campionat. Și a ajuns la al 12-lea sezon consecutiv cu minimum 20 de reușite în LaLiga. Singurul cu această performanță. 

25 de goluri și 18 assisturia adunat Leo Messi în 32 de meciuri jucate în acest sezon în toate competițiile

Luis Suarez, înapoi pe teren după patru luni

Pe 12 ianuarie, Luis Suarez a fost operat de doctorul Ramon Cugat la meniscul genunchiului drept și urma să rateze tot restul sezonului. Pauza provocată de pandemie l-a ajutat. Uruguayanul a prins finalul campionatului. La patru luni de la intervenția chirurgicală, a intrat sâmbătă în minutul 57. "Sunt foarte fericit pentru Suárez", a declarat antrenorul Quique Setién. "Tot ce a făcut a fost perfect"

Braithwaite: primul meci complet și primul gol la catalani

Pe 20 februarie, după ce Braithwaite a semnat cu Barcelona un contract lung, până în vara lui 2024, cei mai mulți erau convinși că atacantul danez va părăsi "Camp Nou" în această vară. „Mulți vor fi surprinși când mă vor vedea jucând în Champions League. Sunt sigur că voi sta aici peste patru ani și jumătate. Vreau să devin o legendă blaugrana". Și, după lunile de vacanță forțată, a revenit în forță. 

Primul meci complet și primul gol la catalani. De curând, scandinavul a declarat că nu a spus nimănui de negocierile cu Barcelona: „Ieșeam din casă ca să vorbesc la telefon, deși era frig. Soția a crezut că am o amantă".

Citește și alte știri despre Barcelona

FOTO + VIDEO Moment incredibil în Mallorca - Barcelona! Un fan a intrat pe teren, deși s-a jucat fără spectatori, pentru a-l vedea de aproape pe Messi! A fost scos în lacrimi de stewarzi

Planul „invadatorului” din meciul Mallorca - Barcelona: Cum a trecut de toate filtrele și cum au reacționat Messi și Jordi Alba când a ajuns lângă ei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează