INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Messi, mai mult decât un club! În doar câteva zile, Leo a crescut masiv numărul de followers al lui PSG!

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 12 august 2021 12:38 / Actualizat joi, 12 august 2021 14:37

La două zile după transferul lui Lionel Messi (34 de ani), numărul celor care urmăresc pagina de Instagram a lui Paris Saint-Germain continuă să crească.

Încă un detaliu care arată ce înseamnă Leo Messi pentru clubul său, care îi va plăti anual 35 de milioane de euro, sumă ce include și bonusurile.

Magia lui Messi: creșteri de milioane de followers în câteva zile

De când tratativele dintre cele două părți au devenit o certitudine, numărul de urmăritori de pe Instagram e într-o continuă creștere. Între 4 și 11 august, contul celor de la PSG s-a „îmbogățit” cu peste 5.65 milioane de urmăritori, un boom de-a dreptul semnificativ

Dacă pe 4 august contul de Instagram al parizienilor contabiliza 37,6 milioane de urmăritori, transferul lui Messi a mărit semnificativ zestrea. Azi, 12 august, 44,9 milioane de followers urmăresc contul respectiv.

Motto-ul Barcelonei, „Mes que un club", se poate aplica și în cazul lui. Messi este mai mult decât un club.

PSG, planuri mari: patronul îl vrea și pe Ronaldo!

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, studiază și un alt transfer, pentru vara viitoare, care să promoveze și mai mult viitorul Mondial, din Qatar (21 noiembrie - 18 decembrie 2022).

Dacă Mbappé nu va accepta nici până atunci prelungirea contractului, îl va lăsa să plece liber, la sfârșit de angajament. Și, dezvăluie cotidianul spaniol AS, ar vrea să ia în loc un alt jucător gratis. Pe Cristiano Ronaldo. Și lui i se va încheia în 2022 acordul cu Juventus.

Ar forma o tripletă așteptată de mult timp: Messi - Cristiano - Neymar. MCN. Chiar dacă ar avea o medie de vârstă de 34 de ani!

PSG trebuie să mai și vândă: pleacă Mbappe?

PSG își face strategia financiară după ce a bătut palma cu Leo Messi. Parizienii sunt obligați să respecte regula fair-play-ului financiar.

Potrivit presei franceze, PSG ar fi anunțat Direcția Națională pentru Controlul Gestiunii (DNCG), câinele de pază al fotbalului din Hexagon, că va echilibra balanța obținând 180 de milioane de euro din vânzarea de jucători.

Dintr-un singur transfer, Parisul ar putea câștiga suma de care vorbea inițial. Dacă îl cedează pe Kylian Mbappe la Real Madrid. Dar, momentan, oficial, Nasser Al-Khelaifi susține că nu vrea să se despartă de explozivul atacant în vârstă de 22 de ani.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Un jucător a aruncat cu o sticlă de platic spre Lucescu în vestiar! Cum a reacționat antrenorul

Thomas Tuchel și mutarea care a decis Supercupa: în urmă cu doi ani, Kepa refuzase o decizie identică

Playtech: ȘOC! Medic infecționist din Iași, anunț BOMBĂ pentru românii vaccinați anti-Covid: „Sunt ca persoanele nevaccinate”


Comentarii (4)
leu.mr
leu.mr  •  13 August 2021, 09:04

Normal. Retelele de tembelizare sint active, iar nr de aiuriti creste in proportie geometrica

hristo8
hristo8  •  12 August 2021, 16:16
Postat de fcsbesteaua pe 12 August 2021, 15:48

Se umplu astia de "suporteri" ca aia din Peluza Sud! Trup si suflet pentru.....patron!!!!

suferi, eiii ce bucurie.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  12 August 2021, 15:48

Se umplu astia de "suporteri" ca aia din Peluza Sud! Trup si suflet pentru.....patron!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează