INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Reacția lui Messi după victoria lui PSG în fața Realului » Ce spune argentinianul despre șansele parizienilor de a câștiga Liga Campionilor

Lionel Messi
Foto: Imago
Lionel Messi Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 21:18 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 22:22

Leo Messi (34 de ani), vedeta celor de la PSG, a vorbit despre șansele echipei sale să câștige Liga Campionilor în acest an.

După ce PSG s-a impus în prima manșă a „optimilor” Ligii Campionilor, 1-0 cu Real, meci în care Messi a avut o prestație extrem de modestă, ratând și un penalty, argentinianul a oferit un interviu pentru revista oficială a clubului şi a vorbit despre şansele pe care le are echipa lui la câştigarea celui mai important trofeu intercluburi.

PSG, ultimul asediu pentru Mbappe » Salariul „extraterestru” cu care încearcă să-l convingă să rămână pe „Parc des Princes”
FRANȚA
PSG, ultimul asediu pentru Mbappe » Salariul „extraterestru” cu care încearcă să-l convingă să rămână pe „Parc des Princes”

„E complicat să câștigi Liga Campionilor pentru că este o competiție în care evoluează cele mai bune cluburi, iar cel mai mic detaliu, cea mai mică greșeală te poate elimina. Cred că avem o echipă cu care putem încerca să câștige trofeul.

Suntem încântați de această idee și chiar sperăm să reușim. Suntem pe drumul cel bun și încercăm să devenim mai puternici”, a declarat Leo Messi potrivit tuttomercatoweb.

Leo Messi: „În Ligue 1 e din ce în ce mai greu să câștigi fiecare meci”

„Balonul de Aur” din 2021 a vorbit și despre campionatul francez, acolo unde are doar două goluri în 14 meciuri pentru PSG. 

„Este un campionat care a crescut foarte mult, iar PSG a ajutat ca vizibilitatea Ligue 1 în lume să crească. Azi este un campionat foarte competitiv, orice echipă este capabilă să te învingă și să îți facă viața grea. Văd liga franceză drept o competiție mult mai echilibrată. Acum, e din ce în ce mai greu să câștigi fiecare meci”, a precizat Messi.

Messi, seară neagră în Liga Campionilor

În meciul cu Real Madrid, Lionel Messi nu a impresionat. Odată cu ratarea penalty-ului din minutul 62, argentinianul a egalat recordul lui Thierry Henry pentru cele mai multe penalty-uri ratate din istoria Ligii Campionilor.

Messi a ratat 5 din cele 23 de lovituri de pedeapsă executate în competiție. Marți seara putea să evite acest record, însă Thibaut Courtois a ales colțul corect și a profitat de execuția modestă a superstarului argentinian. 

Prestația lui Messi a fost „taxată” dur în cotidianul L'Equipe. Francezii i-au acordat argentinianului nota 3, cea mai mică din tabăra gazdă. Doar Angel Di Maria, cu 4, a fost aproape de Messi.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Sergio Aguero atacă presa franceză, după ce Messi a primit nota 3 în L'Equipe: „Niște nemernici”
FRANȚA
Sergio Aguero atacă presa franceză, după ce Messi a primit nota 3 în L'Equipe: „Niște nemernici”
Veste surprinzătoare din Spania » Atletico Madrid și-ar putea demite antrenorul! De ce își riscă Simeone postul
SPANIA
Veste surprinzătoare din Spania » Atletico Madrid și-ar putea demite antrenorul! De ce își riscă Simeone postul

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
michael
michael  •  18 Februarie 2022, 09:36

Messi, eu cred că mai lesne este ca în acest sezon să câștigi balonul de aur, decât UCL-ul, cu PSG!! Ce zici? La cum joci(nici din 11 m nu mai bagi mingea în poartă), sigur vei ”câștiga” UCL. Noroc de ”Muppet” și Neymar care mai mișcă la PSG, dar cu două flori...................

doxin
doxin  •  17 Februarie 2022, 23:37
Postat de ripensistu pe 17 Februarie 2022, 23:19

Nu mai promovati gloaba asta ahtiata dupa bani.

Mai bine il promoveaza pe MM,nu?:))

ripensistu
ripensistu  •  17 Februarie 2022, 23:19

Nu mai promovati gloaba asta ahtiata dupa bani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close