INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Messi spune NU fotbalului britanic: "Nu o să joc niciodată în Premier League"

Lionel Messi
Lionel Messi

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 19:20

La numai 23 de ani, superstarul Barcelonei spune că nu va pleca prea curînd din fotbalul spaniol.

Lionel Messi spune că nu se vede jucînd în fotbalul din Premier League, pentru că nu este destul de spectaculos. Starul argentinian declară că va pleca din Spania numai pentru a juca în ţara sa natală.

Messi e conştient că Barcelona va lua bani frumoşi pe el dacă se va ajunge în situaţia plecării sale de pe Camp Nou, şi spune că "nu m-aş vedea jucînd într-un alt tricou decît al Barcelonei. Poate pe finalul carierei, aş vrea să joc în Argentina, pentru că nu am făcut-o pînă acum".

"Am fost destul de norocos să fac parte din această echipă şi să cîştig aproape orice trofeu cu Barcelona, dar şi individual. Acum joc pentru fiecare trofeu în parte, deci momentan mă gîndesc numai să cîştig Copa America cu naţionala Argentinei", a mai spus argentinanul.

Superstarul din Ţara Tangoului a ajuns încă o dată în paginile tuturor ziarelor din lume după ce a cîştigat Liga Campionilor cu Barcelona, 3-1 împotriva lui Manchester United.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
flafy
flafy  •  14 Iunie 2011, 13:58

pai fotbalul anglez nici nu se compara cu cel spaniol!!cel spaniol e de 10 ori mai spectaculos decat cel englez...iar Messi fiind un jucator spectaculos nu are ce cauta printre barbarii aia!

dblock
dblock  •  11 Iunie 2011, 17:51
Postat de sergiu_roman pe 03 Iunie 2011, 07:54

Eu nu stiu dc îti dai tu cu presupusul înainte de a consulta putin statisticile.Messi suporta în medie pe meci peste 15 faulturi dintre care mai mult de jumatate sunt dure si cel putin un sfert dintre ele atrag un cartonas galben pt. adversar!Daca asta e jucator care sa-si schimbe scutecele la fiecare contact fizic tu ar trebui sa primesti zilnic câte o scatoalca peste ceafa ca sa înveti ce înseamna brutalitatea gratuita.Referitor la spectaculozitatea campionatelor pot sa-sti spun ca asta apreciaza fiecare dupa gustrile pe care le are:eu de ex. nu ma dau în vânt dupa tackling-uri care rup gazonul si tibii,daca vreau asa spectacol ma uit la fotbal american sau rugby!

bine mai specialistule, ms ca te-ai chinuit sa-mi destupi capatana. Cunoscatorule..

xlrss3000
xlrss3000  •  03 Iunie 2011, 13:16

SA VA SPUN EU DE CE NU VREA MESSI SA JOACE IN PREMIER LEAGUE ? PT EL NU AR EXISTA FA DE XAVI , INIESTA PEDRO SHI VILLA ....DE ACEEA NU PREA FACE NIMICA LA NATIONALA ARGENTINEI ....E UN NEMERNIC MIC ....CARE ....CU AJUTORUL ECHIPEI A AJUNS IN FOTBALUL MARE ...GUARDIOLA CAND LA VAZUT PRIMA DAT A ...STITI CE A ZIS ?? : CINE E RAHATU' ASTA MIC CARE ARE PRERENTIA SA JOACE LA BARCA ?? :d >....RONALDO ...CUTOATE CA ESTE AROGANT SHI INGANFAT ...SHI JOACA SINGUR, A ARATAT INTREGII LUMI CE POATE ..EL A JUCAT EXCEPTIONAL LA MANCHESTER ,,,SHI FOTBALUL ENGLEZ ESTE FOARTE DUR , SHI FANII LUI MESSI CAND IL MAI CRITICA ...SA SE GANDEASCA DACA VA PUTEA JUCA MESSI VREODATA IN PREMIER...EU SPUN CA NICIODATA

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close