INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Michael Ballack a fost operat de tumoră la spate

Michael Ballack a fost operat de tumoră la spate
Michael Ballack a fost operat de tumoră la spate

Articol de - Publicat joi, 20 august 2020 10:52 / Actualizat joi, 20 august 2020 11:48

Michael Ballack, 43 de ani, ex-Leverkusen, Bayern și Chelsea, vicecampion mondial în 2002 cu Germania, a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru îndepărtarea unei tumori lângă măduva spinării.

La un control de rutină, lui Michael Ballack i s-a descoperit o tumoră lângă măduva spinării. Și doctorii i-au spus că trebuie să-l opereze imediat, ceea ce s-a și întâmplat. Fostul mijlocaș german, în vârstă de 43 de ani, a fost supus unei intervenții chirurgicale la o clinică din Hannover. Totul ar fi avut loc în urmă cu cinci săptămâni, dezvăluie Bild, care precizează că examenul de laborator l-a liniștit pe Michael: tumora era benignă.

Ballack a pierdut trei finale de Ligă și Mondial

Ballack a ratat în carieră cele mai importante trofee chiar în finală. A pierdut de două ori ultimul act al Ligii Campionilor (la Leverkusen, 1-2 cu Real în 2002; la Chelsea, 1-1, 4-5 la penaltyuri cu Man. United în 2008), fiind învins și cu naționala Germaniei în finala Mondialului: 0-2 cu Brazilia, în 2002. z

13trofee a cucerit Michael Ballack de-a lungul carierei

42de goluri a marcat la "națională" în 98 de meciuri

604partide a jucat la nivel de club (148 de goluri)

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Câți bani au obținut PSG și Bayern Munchen pentru calificarea în finală

Ronald Koeman și-a expus filosofia pe care o va aplica la Barcelona + Ce spune despre Messi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează