INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA / BUNDESLIGA

Michael Ballack zice STOP naţionalei, cînd se afla la un pas de a 100-a selecţie

Michael Ballack
Michael Ballack

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 16 iunie 2011 13:43

Cariera mijlocaşului Michael Ballack în naţionala Germaniei s-a încheiat, a anunţat Federaţia Germană de Fotbal (DFB), care a precizat că a selecţionerul Joachim Low a luat această decizie după o discuţie cu jucătorul în vârstă de 34 de ani.

"Michael Ballack nu va mai face parte din echipa naţională a Germaniei", se arată într-un comunicat al DFB.

"În aceste ultime luni, mulţi tineri jucători şi-au arătat capacitatea şi potenţialul. Cu ei, evoluţia echipei naţionale, după Cupa Mondială din 2010, din Africa de Sud, a fost absolut pozitivă. În timpul discuţiilor dintre noi am avut impresia că Michael dă dovadă de multă înţelegere pentru modul în care vedem noi lucrurile", a afirmat Joachim Low, citat de Mediafax.

Michael Ballack este legitimat la Bayer Leverkusen, iar ultima sa convocare la naţionala Germaniei datează din martie 2010. Ballack a fost căpitanul reprezentativei Germaniei până când a suferit o accidentare la gleznă, înainte de CM-2010. După accidentarea lui Ballack, banderola de căpitan a fost preluată de Philipp Lahm (Bayern Munchen).

DFB îl va omagia pe Michael Ballack, la 10 august, la un meci amical cu Brazilia. La partida respectivă, Ballack va fi pentru ultima dată căpitanul naţionalei germane.

98 de selecţii în naţionala "panzerelor" are Ballack

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
iraola
iraola  •  16 Iunie 2011, 15:18

pacat de el. a jucat 3 mari finale si nu a castigat nici una. Liga campionilor impotriva real madrid, cupa mondiala 2002 impotriva braziliei, euro 2008 impotriva spaniei. poate merita si el un tricou de campion macar intr-o competitie de acest nivel.

ronaldo666
ronaldo666  •  16 Iunie 2011, 15:12

imi aduc aminte de 2002 cand la acel mondial a jucat exemplar asta pana la intalnit pe ronaldo si ai lui

gery76
gery76  •  16 Iunie 2011, 14:45

Sunt mare fan al nationalei Germaniei inca din copilarie de la inceputul anilor 82-86,jucatorul german pe care l-am admirat cel mai mult a fost legendarul Lothar Matthaus un mijlocas senzational la Mexico'86,Euro'88,Italia'90 dar si un libero de clasa dupa ruptura de ligamente din '92. Michael Ballack a fost de asemenea un mijlocas german dar si un lider in teren de exceptie dupa retragerea lui Thomas Haessler devenind jucatorul german favorit al meu. Trebuie sa recunosc insa ca dupa accidentarea sa de catre Kevin Prince Boateng ,nationala Germaniei a pierdut la capitolul forta insa a castigat foarte mult la capitolul viteza si tehnicitate,iar jocul Germaniei este mult mai spectaculos.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close