INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Mihai Costea își anunță revenirea în fotbal: „Simțul porții îl am în continuare. După Revelion voi lua o decizie”

Mihai Costea
Foto: Imago
Mihai Costea Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2021 16:22 / Actualizat marti, 28 decembrie 2021 16:55

Mihai Costea (33 de ani), fost fotbalist la Universitatea Craiova și Steaua, nu se gândește la retragerea din fotbal și anunță că este în discuții cu o echipă din străinătate.

Liber de contract din vară după aventura eșuată de la Chindia, unde a evoluat sezonul trecut în 15 partide fără să reușească vreun gol pentru formația lui Emil Săndoi, Costea nu ia în calcul să „agațe ghetele în cui”. Acesta a dezvăluit că negociază cu o echipă din Dubai.

„Cine-a zis că am renunțat? Ultima oară am fost la Chindia, am terminat contractul și până acum nu am găsit ceea ce îmi convine. Am niște discuții din Dubai, mă vrea o echipă și zilele următoare, după Revelion, voi lua o decizie. 

Să vedem daca mă înțeleg cu echipa aceea. Vă dați seama, nu sunt ca acum șapte-opt ani, dar sunt în formă. Îmi trebuie o săptămână-două de pregătire și după voi fi bine. Simțul porții îl am în continuare”, a declarat Mihai Costea potrivit digisport.

L-ar putea avea adversar pe Florin Tănase

Dacă alege varianta Golfului, Mihai Costea va fi cel mai probabil adversar cu Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB, care este pe punctul de a semna cu Al-Nasr Dubai.

Florin Tănase, ce lovitură! Ce salariu ar urma să aibă la noua echipă
FCSB
Florin Tănase, ce lovitură! Ce salariu ar urma să aibă la noua echipă

El a negociat în săptămânile recente cu Al-Nasr Dubai, o formație din Emiratele Arabe Unite, și mutarea e pe cale să fie perfectată. Dacă nu se va răzgândi vreuna dintre părți, afacerea ar trebui să fie oficializată săptămâna viitoare. Becali a fost înștiințat că arabii vor plăti 3 milioane de euro, suma care constituie clauza de reziliere din contractul lui Florin cu FCSB.

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Câți bani mai are de primit Mircea Rednic de la Dinamo

Gigi Becali renunță la majoritatea afacerilor: „Le dau și nu mai am treabă” » Ce se întâmplă cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
fibra
fibra  •  29 Decembrie 2021, 09:12

Mai bine sa ai simtul realitatii.De ani multi nu joci nimic dar in doua saptamani esti pregatit ca simtul portii il ai oricum. 15 ani de fotbal, 202 meciuri (13,4 pe an),62 goluri.

paolo16
paolo16  •  29 Decembrie 2021, 05:44

Mai bine la fc coaforu' si iei banii pe Ianuarie la vara! Dacă nu falimenteaza, ca tot au devenit specie rară, pe cale de dispariție...

houri.10
houri.10  •  28 Decembrie 2021, 18:27

Dute la mititelu sa joci în liga 2

Vezi toate comentariile (8)
Comentează