INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Rezervă în Serie A? După Tătărușanu și Ionuț Radu, un alt portar român se luptă pentru postul lui

Mihai Popa se luptă pentru postul lui la Torino. Foto: Instagram
Mihai Popa se luptă pentru postul lui la Torino. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 18:28 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 18:28

Mihai Popa (22 de ani), portarul naționalei U21 în meciul cu Spania de la Euro 2023, are ocazia să devină rezerva lui Vanja Milinkovic-Savic (26 de ani) la Torino. Fostul jucător al lui FC Voluntari s-a transferat în această vară liber de contract.

Sezonul viitor am putea avea doar doi români în Serie A. După ce Ciprian Tătărușanu a încheiat socotelile cu Milan, Ștefan Radu s-a retras de la Lazio, Vlad Chiricheș a reziliat cu Cremonese, cu care și retrogradase, iar Ionuț Radu așteaptă un nou împrumut, îi mai avem pe Răzvan Marin (Empoli) și pe Mihai Popa.

Fostul portar al lui FC Voluntari, plecat liber de contract în această vară, își joacă postul de primă rezervă la Torino. Agenția Tuttomercatoweb.com scrie că „are șanse serioase să fie dublura titularului Vanja Milinkovic-Savic”.

Legenda Stelei, atac neașteptat la Florin Niță: „Un nesimțit, nu mai răspunde la telefon! Îi duceam mâncare la stadion, era un amărât”
REACȚIE
Legenda Stelei, atac neașteptat la Florin Niță: „Un nesimțit, nu mai răspunde la telefon! Îi duceam mâncare la stadion, era un amărât”

Mihai Popa, titular cu Spania la Euro U21 2023

„Ierarhia goalkeeperilor va fi decisă de antrenorul Ivan Juric, care îi va lua în primul cantonament al presezonului pe Mihai Popa și pe Luca Gemello. Ultimul are 23 de ani și a fost promovat de la Academia granata, dar ar putea fi împrumutat în Serie B”, a scris La Stampa.

„Taurii” vor să scape de Etrit Berisha, adus în vara trecută de la SPAL, și îi vor decide soarta românului de 20 de ani la finalul pregătirilor. Popa a fost titular la Euro U21 2023 în meciul cu Spania (0-3) și are o cotă de piață de un milion de euro pe Transfermarkt.com.

Vanja Milinkovic-Savic a fost integralist la Torino

Există însă și varianta ca Popa să fie împrumutat în primul sezon, astfel încât să se acomodeze cu rigorile fotbalului peninsular. Petru că în stagiunea trecută, Milinkovic-Savic nu a ratat nicun minut în campionat și este greu de crezut că va fi altfel în sezonul următor

Italienii l-au luat gratis pe Popa de la Voluntari, dar vor achita oricum 200.000 de euro pentru impresarii implicați și Academia „Gheorghe Hagi”, la care românul și-a făcut junioratul.

75 de goluriîn 75 de meciuri a primit Mihai Popa în perioada petrecută la FC Voluntari. A închis poarta în 28 de partide

VIDEO. Mihai Popa: „La 16 ani am crezut că sunt nevoit să mă las de fotbal”

Citește și:

Cutremur la Dinamo! Amenințați frontal: „Vrem bani, nu VRĂJELI!”

Alexandru Cicâldău pleacă iar de la Galatasaray

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
chepandy777
chepandy777  •  09 Iulie 2023, 23:19

nu are cum sa joace in seria A, fiti seriosi. Peste un an iarasi il vedeti pe la chiajna pe undeva

tonomat
tonomat  •  09 Iulie 2023, 22:24

Old sex is better than no sex!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează