INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / AS ROMA - AC MILAN 0-2

Milan fără toane, Cutrone! 6 victorii în ultimele 7 etape și Gattuso speră la Ligă!

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2018 12:31

Milan dă semne tot mai clare de revenire. Numirea lui Gattuso pare să fie medicamentul potrivit pentru toate suferințele Diavolului din perioada Montella, rossonerii legând duminică al cincilea succes în Serie A și Liga Europei, mereu fără gol primit, 2-0 cu Roma. Succes îndreptățit pe Olimpico, semnat de Cutrone și Calabria.

"Dator cu o cină"

Încă o dată puștiul crescut în Academia rossonera a făcut diferența, cu o execuție de superclasă cu călcâiul, dintre Manolas și Bruno Peres. "O conexiune amintind de pasa lui Seedorf pentru Pippo Inzaghi într-un meci cu Liberec", remarcă Gazzetta dello Sport.

Pe Patrick l-a secondat Davide Calabria, 21 de ani (unu în plus față de Cutrone), cu prima reușită din cariera de profesionist, după "un-doi"-ul cu Kalinici. "Acum va trebui să plătesc o cină pentru toți colegi.

Mentalitatea câștigătoare a lui Gattuso este incredibilă", a explicat fundașul. Rossonerii au ajuns la șapte puncte de locul 4, ocupat de rivala Inter, pe care-o înfruntă duminică în derby.

14 goluriîn toate competițiile a reușit Cutrone în 32 de meciuri pentru Milan, 6 dintre ele în acest sezon de Serie A

12 meciurifără eșec e seria Milanului în Serie A, Liga Europei și Cupă, 9 victorii și 3 remize. N-a mai pierdut de 65 de zile, 0-2 cu Atalanta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează