INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ITALIEI / SEMIFINALE MILAN - LAZIO 0-1 (ÎN TUR 0-0)

Milan - Lazio 0-1 // HORROR! Ultrașii lui Lazio au făcut ca maimuțele spre Bakayoko și au afișat o pancartă provocatoare: ”Onoare lui Mussolini”

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2019 09:22

RASISM LA AC MILAN - LAZIO 0-1. Echipa lui Ștefan Radu s-a calificat în finala Cupei Italiei, dar are probleme mari cu galeria Irriducibili, care a scandat sloganuri fasciste în Milano și a atacat un jucător rossonero: ”Această banană e pentru Bakayoko”.

După doi ani, Lazio va juca din nou finala Cupei Italiei. Calificarea obținută aseară, fără Ștefan Radu pe teren, a fost însă pusă în umbră de scandalul provocat de ultrașii biancocelești.

La Milano, Irriducibili au provocat, au atacat și au insultat permanent. Înaintea partidei, s-au oprit în Piazzale Loreto, afișând o pancartă dedicată fostului lider fascist italian: "Onoare lui Benito Mussolini".

lazio milan

Au făcut salutul nazist și au scandat sloganuri fasciste.

22 de tifosi identificați

În scurt timp, s-a deschis o anchetă. Și investigatorii, conduși de Alberto Nobili, șeful serviciului antitero din Milano, au identificat 22 de tifosi: 19 laziali și trei ai lui Inter. Pentru manifestări fasciste, riscă până la trei ani de închisoare.

Era doar începutul. Pe "San Siro", aceiași ultrași au imitat sunetele maimuțelor spre francezul Tiémoué Bakayoko, mijlocașul Milanului.

Și au repetat scandarea rasistă din tur împotriva jucătorului de culoare: "Această banană e pentru Bakayoko". 

bakayoko

Citește și:

 Guardiola, genial după victoria cu United: „Nu citim ziarele, nu deschidem televizorul, nu ascultăm radio. Dormim bine și vom fi campioni” 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
149870779363400
Florin Mirel  •  25 Aprilie 2019, 19:37

Bravo Lazio... *** insa lui Mussolini !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  25 Aprilie 2019, 16:46

Bravo Lazio!

florin85m
florin85m  •  25 Aprilie 2019, 16:28

Imperiul Roman distrus de invadatori? Dar ei ce au fost?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează