INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO „Samuraiul” fără vârstă » Zlatan Ibrahimovic, revenire cu gol pentru AC Milan

Zlatan Ibrahimovic
Foto: Imago
Zlatan Ibrahimovic Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 13 septembrie 2021 12:30 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 15:15

La aproape 40 de ani, pe care îi va împlini pe 3 octombrie, Zlatan Ibrahimovici nu încetează să uimească prin ceea ce face pe teren. 

Atacantul suedez a revenit duminică seară la Milan după noua operație la genunchi și nu a avut nevoie decât de șapte minute pentru a îi desprinde pe rossoneri pe tabelă în meciul cu Lazio (2-0). 

A împins în plasă mingea pasată în fața porții goale de Rebici. Nici n-a mai așteptat să se lege la șireturi pentru a sprinta către gol în minutul 67 învingându-l pe Reina.

„Nu îmbătrânește”

La 175 de zile de la ultima sa reușită, pe 21 martie la un 2-1 cu Fiorentina, Ibra a trecut peste încă o operație la genunchi, care i-a lăsat alte cicatrici, și a îmbrăcat haina samuraiului fără vârstă, cu o nouă coadă special etalată pe San Siro.

Trei luni a așteptat pentru a se recupera Zlatan și acum l-a uimit din nou pe Stefano Pioli. „Nu îmbătrânește niciodată, secretul este că își găsește mereul focul din interior pentru a se remarca”, a explicat antrenorul rossonerilor. 

„Un nou look și atâta voință pentru a-și recupera Milanul său, de a-și face simțită vocea de lider în teren și de a-și incita colegii ca și cum ar fi primul dintre suporteri. Nimic nu s-a schimbat, suedezul a rămas indestructibil”, a comentat Sportmediaset.

„Un extraterestru”

„S-ar putea face un film science fiction cu toate episoadele și semnele particulare din cariera lui, extraterestrul aterizat pe planeta fotbal travestit în om care îmbătrânește doar în aparență, cu cât se adună anii cu cât forța lui sporește”, a adăugat Gazzetta dello Sport. 

La prima ocazie și-a și pus amprenta în fața a 36.000 de tifosi. Adversarele sunt acum avizate de ambiția suedezului, inclusiv Liverpool, rivala de pe Anfield din Ligă de miercuri.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Ovidiu Hațegan, delegat în Liga Campionilor » Arbitrează un duel de foc la Madrid

Chiricheș, martor la meciul 1.000 al lui Mourinho: „A fost cursa unui copil de 12 ani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează