INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

VIDEO Milan vrea să-l păstreze pe Ibrahimovic, dar pune condiții + Reacția superstarului suedez

Zlatan Ibrahimovic/ foto: Imago Images
Zlatan Ibrahimovic/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 12:35 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 13:32

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani), atacantul suedez, își termină contractul cu AC Milan la finalul actualei stagiuni, însă clubul italian vrea să îi propună prelungirea pe încă un sezon.

Potrivit Gazzetta dello Sport, fondul de investiții Investcorp, care este foarte aproape de achiziționarea lui AC Milan, vrea să îl țină aproape pe Zlatan pentru încă un sezon, în ciuda faptului că suedezul va împlini 41 de ani în octombrie.

Alarmă la Real Madrid » Un titular s-a accidentat și e incert pentru meciul tur cu Manchester City
LA LIGA
Alarmă la Real Madrid » Un titular s-a accidentat și e incert pentru meciul tur cu Manchester City

Milan vrea să-l păstreze pe Ibrahimovic

Conform sursei menționate, conducerea Investcorp ar vrea să îi ofere lui Zlatan un nou contract, valabil până în iulie 2023, însă doar cu o condiție: suedezul ar trebui să accepte o scădere drastică a salariului, cu aproximativ două treimi din cât câștigă în prezent, 7 milioane de euro net, anual.

Ibrahimovic a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare, în timp ce trăgea la poartă în timpul unui antrenament. „Eu decid când mă opresc, așa cum decid că mingea galbenă te va lovi”, a scris suedezul pe Instagram.

Jurnaliștii italieni anunță că atacantul suedez se va întâlni în curând cu managerul lui Milan, legendarul Paolo Maldini, pentru a negocia termenii viitoarei înțelegeri. 

AC Milan, aproape să fie vândută

La 4 ani după ce Milan a fost preluată de grupul american Elliot, „diavolii” sunt gata să-și schimbe din nou proprietarii.

Potrivit celor de la Football Italia, Investcorp, un fond de investiții din Bahrain, este în negocieri avansate cu americanii pentru a deveni noii patroni. Aceștia sunt pregătiți să ofere până la un miliard de euro pentru pachetul majoritar de acţiuni de la AC Milan, de 99,93%.

Deși cele două părți au refuzat să ofere detalii despre această tranzacție, sursa citată notează că apropiații celor două grupuri au confirmat că negocierile sunt într-un stadiu avansat.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Lui Guardiola îi e teamă de Liverpool: „Trebuie să fim perfecți”

Thomas Tuchel dă vina pe propriul teren, după eșecul lui Chelsea cu Arsenal: „Așa am pățit și cu Real”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
Steaua_inseamna_CSA
Steaua_inseamna_CSA  •  21 Aprilie 2022, 14:15

Superstar? Ce a realizat pe unde a fost? Este bun Ibra, dar nu superstar. Din anii '90 încoace găsesc lejer 50 de atacanți peste Ibra, să nu-l divinizăm totuși, caracterul lui nu l-a ajutat prea mult timp în carieră!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează