INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Alarmă la Real Madrid » Un titular s-a accidentat și e incert pentru meciul tur cu Manchester City

David Alaba, alături de Eder Militao și Karim Benzema // foto: Guliver/gettyimages
David Alaba, alături de Eder Militao și Karim Benzema // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 10:33 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 11:19

Cu 6 zile înainte de meciul tur cu Manchester City din semifinalele Champions League, David Alaba (29 de ani), unul dintre fundașii centrali titulari ai lui Real Madrid, a acuzat probleme medicale.

Titular în meciul dintre Osasuna și Real Madrid, scor final 1-3, David Alaba a fost înlocuit la pauză.

Fundașul austriac s-a prăbușit pe gazon după fluierul final al primei părți, acuzând durere la mușchii aductori ai piciorului drept. 

Dan Petrescu se plânge de arbitraj și după amicalul caritabil cu Dinamo Kiev: „Acum a venit fratele lui Istvan Kovacs, la următorul meci arbitrează sora. Dă, mă băiatule, penalty!”
CFR CLUJ - DINAMO KIEV 0-0
Dan Petrescu se plânge de arbitraj și după amicalul caritabil cu Dinamo Kiev: „Acum a venit fratele lui Istvan Kovacs, la următorul meci arbitrează sora. Dă, mă băiatule, penalty!”

David Alaba, incert pentru meciul cu Manchester City

Antrenorul Carlo Ancelotti nu a vrut să riște ca problemele lui Alaba să se agraveze și l-a înlocuit pe acesta înaintea reprizei secunde cu Dani Carvajal, care i-a luat locul lui Nacho în banda stângă a apărării, în vreme ce Nacho a trecut în centrul defensivei, alături de Eder Militao.

Problemele lui Alaba reprezintă o veste îngrijorătoare pentru Real Madrid, având în vedere că manșa tur a duelului cu Manchester City bate la ușă. „Cetățenii” vor primi vizita lui Real marți, 26 aprilie, la ora 22:00.

Totuși, Carlo Ancelotti a lăsat de înțeles că primele semne în cazul lui Alaba sunt încurajatoare: „Nu pare grav, sperăm să-l putem recupera”.

Probleme pentru Real Madrid înainte de turul cu Manchester City

David Alaba reușise să deschidă scorul în meciul cu Osasuna. Servit de Benzema, austriacul a lovit în minutul 12. Blocat inițial de portarul Sergio Herrera, Alaba nu a iertat a doua oară.

Pe lângă David Alaba, Ferland Mendy, Marcelo și Casemiro sunt la rândul lor incerți înainte de meciul cu Manchester City.

În eventuala lor absență, Carlo Ancelotti s-ar putea baza pe o defensivă improvizată, cu Dani Carvajal în banda stângă, Nacho și Eder Militao în centru, iar Lucas Vazquez în dreapta.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Thomas Tuchel dă vina pe propriul teren, după eșecul cu Arsenal: „Așa am pățit și cu Real”

PSG a fost matematic campioană timp de 75 de minute » Sărbătoarea, amânată pentru „Parc des Princes”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dora
dora  •  21 Aprilie 2022, 12:32

Chiar nu il inteleg pe Carlo Ancelotti...titlul este ca si castigat in Spania si el isi joaca titularii, inclusiv Benzema, in meciurile de campionat, in loc sa ii odihneasca pentru meciurile din Champions League !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează