INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUDIERI

Milinkovic-Savic, în atenția Poliției din Belgia! Va fi audiat din cauza transferului său la Lazio

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 15 octombrie 2018 19:22

Sergej Milinkovic-Savic, adversar al naționalei României în Liga Națiunilor, va fi audiat de justiţia belgiană în cadrul amplei anchete care vizează corupţia din fotbal.

Sârbul Sergej Milinkovic-Savic colegul lui Ștefan Radu la Lazio, ar trebui să dea explicații în condiţiile în care impresarul său, Mateja Kezman, este în vizorul justiţiei belgiene.

Mijlocașul de 23 de ani a evoluat la Genk din iulie 2014 până în august 2015, când s-a mutat în Serie A, iar anchetatorii doresc să afle detalii despre transferul la Genk şi cel la Lazio, suspectate de nereguli. În afacerea din urmă ar putea fi implicat și directorul sportiv al biancocelestilor, Igli Tare.

Citește și: Scandal de proporții în Belgia » Echipele lui Răzvan Marin și Rotariu sunt implicate! Nume grele au fost arestate pentru corupție

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  16 Octombrie 2018, 08:45

Da'niste transferuri la Anderlecht-de la o echipa din Romania- nu se ancheteaza?Sau nu au ajuns inca?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează