INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Scandal de proporții în Belgia » Echipele lui Răzvan Marin și Rotariu sunt implicate! Nume grele au fost arestate pentru corupție

Mogi Bayat, capul rețelei, a negociat cu Steaua transferurile mai multor jucători
Mogi Bayat, capul rețelei, a negociat cu Steaua transferurile mai multor jucători

Articol de - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 13:21

O desfășurare impresionantă de forțe a avut loc în această dimineață în Belgia, acolo unde pare să fi izbucnit cel mai mare scandal din istoria campionatului!

Conform hln.be, mai mulți oameni de fotbal au fost reținuți în această dimineață pentru implicarea în meciuri trucate desfășurate anul trecut. S-au efectuat perecheziții la mai multe cluburi, iar cinci persoane au fost reținute. 

Mogi Bayat şi Dejan Vejlkovic, doi impresari, sunt principalele persoane vizate de anchetă. Ambii au fost reținuți. Primul e chiar impresarul fostului stelist Cyril Thereau. 

Steaua a negociat cu Bayat!

Bayat a fost director sportiv la Charleroi în perioada în care Mihai Stoica negocia intens transferurile lui Thereau și Camus la Steaua. Thereau a acceptat, Camus a refuzat, dar negocierile s-au purtat între conducerea Stelei și Bayat. 

Numeroase cluburi importante din Belgia au fost, de asemenea, percheziționate: Anderlecht, FC Bruges, Standard Liege, echipa lui Răzvan Marin. 

184 de polițiști au fost implicați la acțiunea din Belgia din această dimineață.

Perechezițiile efectuate azi au făcut "victime" cu nume în fotbalul belgian. A fost arestat Herman Van Holsbeeck, fost manager al lui Anderlecht, dar și Ivan Leko, antrenorul lui FC Bruges, formația de care aparține Dorin Rotariu, în prezent împrumutat în Olanda, la AZ Alkmaar.  În prezent, aceștia sunt reținuți. Se va decide dacă vor primi mandate de arestare preventivă în orele următoare. 

Printre persoanele anchetate se numără și doi arbitri, Sebastien Delferiere şi Bart Vertenten. Sebastien Delferière a fost rezervă la partida CFR Cluj - Bayern Munchen 0-4 din urmă cu mai mulți ani din grupele Ligii Campionilor. În plus, el a condus o partidă dintre Standard Liege și Anderlecht, în care fostul dinamovist Collins Fai a fost iertat de "roșu" după o intrare extrem de dură comisă asupra lui Nicolae Stanciu. 

Vezi și: VIDEO Brutal! Doi fotbaliști de la Mondial au bătut un politician într-o cafenea din Moscova! "Are un dinte rupt și mai multe vânătăi pe față!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
reddogsv
reddogsv  •  10 Octombrie 2018, 15:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

126059704961539
Cosmin Modrisan  •  10 Octombrie 2018, 15:07

Mari oameni cinstiți și belgienii ăștia...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Octombrie 2018, 14:59

Mogi Bayat se traduce ,,băiatul lui Moggi"?:)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează