INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

După Szoboszlai la Liverpool, un alt tânăr internațional maghiar este aproape de un transfer la un club important

Milos Kerkez // Foto: Imago
Milos Kerkez // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2023 18:45 / Actualizat luni, 10 iulie 2023 19:07

Milos Kerkez (19 ani) a ajuns la un acord total cu Lazio, ce a câștigat cursa cu Benfica pentru superjucătorul ungur. Alkmaar cere 15 milioane de euro pe el, iar clubul capitolin a oferit 2,5 milioane pentru împrumut plus 11 milioane pentru a-l cumpăra definitiv.

Maghiarii continuă să facă transferuri spectaculoase și pe bani mulți în acest mercato. După ce RB Leipzig l-a vândut pe mijlocașul ofensiv Dominik Szoboszlai la Liverpool, pentru 70 de milioane de euro, a venit rândul unui alt internațional să facă pasul către un campionat de top. Presa olandeză a preluat o informație de la jurnalistul Fabrizio Romano, care a anunțat că Milos Kerkez a ajuns la un acord total cu Lazio.

Imediat după transferul la Liverpool, Szoboszlai a primit un mesaj de 4 cuvinte de la iubită
Liverpool
Imediat după transferul la Liverpool, Szoboszlai a primit un mesaj de 4 cuvinte de la iubită

Milos Kerkez a fost suflat Benficăi de Lazio

Fundașul stânga al lui AZ Alkmaar a ales clubul biancocelest, deși și Benfica negocia transferul cu talentatul maghiar și mai exista interes din partea lui Nice și a lui Bournemouth. Acum mai rămâne să se înțeleagă și cluburile asupra sumei care trebuie plătită pentru Kerkez. 

Italienii susțin că AZ a cerut 15 milioane de euro, în timp ce Lazio a răspuns cu 2,5 milioane de euro pentru un împrumut pe un sezon și 11 milioane pentru obligația de cumpărare. Diferența e mică și probabil că în zilele următoare se va bate palma la 14 milioane.

Kerkez a trecut și pe la Milan U19

Cota lui a Kerkez a crescut exponețial într-un an și jumătate. AC Milan l-a luat la 1 februarie 2021 de la ETO FC Győr cu 200.000 de euro și l-a vândut un sezon mai târziu cu 1,18 milioane la Alkmaar, în prezent cota sa de piață pe transfermarkt.com fiind de 15 milioane de euro. 

Kerkez, ce are 8 selecții în naționala mare a Ungariei, mai avea trei sezoane de contract cu Alkmaar.

5goluri și 7 pase decisive a reușit Milos Kerkez în 52 de meciuri jucate în toate competițiile sezonul trecut la AZ Alkmaar

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Schimbul verii în mercato pe axa Chelsea - Juventus » Ce atacanți sunt vizați pentru eventuala tranzacție

Ultimul transfer al lui PSG, criticat de două legende ale lui Bayern, după mesajul de adio pentru bavarezi: „Nu cred niciun cuvânt! Raportul calitate-preț a fost un dezastru"

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
armand
armand  •  11 Iulie 2023, 14:57

Szoboszlai este un transfer serios in timp ce Kerkez este unul cam de mijloc de clasament in fotbalul mare. Oricum, Dominik ca si Kerkez mai au multe de spus, sunt la inceput de cariera.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează