INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOSNIA

Miralem Pjanic: „M-am distrat mai bine în teren alături de Cristiano Ronaldo decât m-am simțit cu Messi”

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2023 15:13 / Actualizat sambata, 21 octombrie 2023 19:26

Miralem Pjanic (33 de ani) îl laudă pe starul portughez cu care a jucat la Juventus și spune că îl preferă golgheterului argentinian, cu care a fost coleg la Barcelona. „Amândoi sunt un foarte bun exemplu pentru copii”, a declarat internaționalul bosniac.

Eterna dilemă din fotbal, cine e mai bun, Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi, a fost rezolvată de unul dintre jucătorii care i-a avut colegi pe amândoi. Miralem Pjanic a jucat alături de atacantul portughez la Juventus, iar cu campionui mondial argentinian s-a întâlnit la Barcelona, având timp să-și facă o impresie. 

Actualul elev al lui Cosmin Olăroiu la Al-Sharjah a mărturisit că îl preferă pe Cristiano, pe care l-a avut recent adversar în preliminariile Euro 2024, meciul de la Zenica fiind câștigat clar (5-0) de lusitani. Cu o „dublă” a lui Ronaldo.

Pep Guardiola, despre „cazul Negreira”: „Fotbalul pe care-l juca Barcelona antrenată de mine era scandalos de bun, d-asta am câștigat atâtea trofee”
BARCELONA
Pep Guardiola, despre „cazul Negreira”: „Fotbalul pe care-l juca Barcelona antrenată de mine era scandalos de bun, d-asta am câștigat atâtea trofee”

Miralem Pjanic: „Am fost suficient de norocos să evoluez și cu Messi, și cu Ronaldo”

„Vorbesc mult cu Cristiano Ronaldo. Am multe amintiri cu el, este un fotbalist mare. Este cel mai puternic cu care am jucat și alături de care m-am antrenat vreodată. Se află între cei mai valoroși doi-trei jucători din istoria fotbalului. A fost o adevărată plăcere pentru fiul meu să-i vadă. Am fost suficient de norocos să evoluez în aceeași echipă cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi și mi-este greu să dau un verdict în privința celui mai bun. 

Cred că m-am distrat mai bine cu Ronaldo decât cu Messi. Ambii sunt uriași și constituie niște exemple foarte bune pentru copii”, a declarat mijlocașul bosniac de 33 de ani, cu 114 selecții și 18 goluri marcate.

Pjanic a plecat în septembrie 2022 de la Barcelona, care nu i-a prelungit contractul, și s-a mutat în Emiratele Arabe Unite. Sub comanda lui Olăroiu, mijlocașul bosniac are 5 goluri și 10 pase decisive în 37 de apariții în tricoul lui Al-Sharjah.

178de meciuri a bifat Miralem Pjanici la Juventus, reușind 22 de goluri și 41 de assisturi, iar la Barcelona a strâns doar 30 de partide, fără a avea vreo realizare

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Antrenorul lui Al-Nassr, cucerit de Cristiano: „Ronaldo e cel mai bun exemplu al succesului global în termeni de rigoare, muncă și disciplină”

Probleme mari pentru Sandro Tonali, mijlocașul lui Newcastle! Riscă să nu i se mai plătească salariul pe perioada suspendării pentru pariuri ilegale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează