INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MIRCEA LUCESCU

Mircea Lucescu a răbufnit: "Ni se întâmplă mereu aceste lucruri. Este dureros"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2016 13:14

Echipa lui Mircea Lucescu (71 de ani) s-a impus ieri, scor 2-0, împotriva celor de la UFA, dar pentru antrenorul român a fost doar un alt prilej de a contesta arbitrajele din Rusia.

"Meciurile noastre sunt conduse de arbitri din Moscova. Ca orice om, ei au preferințele lor. Toate meciurile pe care le-am pierdut, cu Anji, Terek și Krasnodar, au avut la centru oficiali din Moscova. În partida de la Groznîi, înaintea golului primit, a fost un fault clar la Garcia. Ni se întâmplă mereu aceste lucruri. Sunt obișnuit. Este dureros, dar trebuie să o spun. La fel era și în Ucraina, unde toată lumea era împotriva Șahtiorului. Sunt imun la astfel de lucruri", a declarat Mircea Lucescu, citat de sport-express.ru.

Răspunsul a venit din partea șefului Comisiei Centrale de Arbitri, Andrei Budogossky: "Toți cei 6 centrali din Moscova sunt echidistanți. Singurele simpatii pe care le au sunt pentru familiile și copiii lor, iar doi dintre ei sunt tații a câte 3 copii. Acolo chiar poate fi vorba de niște simpatii exacerbate".

Zenit Sankt Petersburg se află pe poziția secundă a campionatului Rusiei, la 3 puncte în spatele liderului Spartak Moscova, dar având un meci în plus disputat.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează