INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Mircea Lucescu lucrează deja la Beșiktaș?! Transferul pus la cale de antrenorul român

Mircea Lucescu îi ajută pe cei del a Beșiktaș
Mircea Lucescu îi ajută pe cei del a Beșiktaș

Articol de - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 11:32

Beșiktaș Istanbul ar vrea să-l aducă pe mijlocașul ofensiv ucrainean Viktor Kovalenko, promovat de Mircea Lucescu la Șahtior când avea 19 ani.

Multe cluburi au încercat în ultima vreme să-l readucă pe Mircea Lucescu în circuit. Deocamdată, nu au reușit. Tehnicianul le-a cerut să aștepte până la vară. Când va avea 75 de ani.

Beșiktaș l-ar fi vrut și pe un post de director. Ar fi fost și consilier pentru președintele Ahmet Nur Çebi, ajutându-l și la restructurarea clubului, după modelul Șahtior, și la transferuri, dar l-ar fi sprijinit și pe antrenorul Sergen, fostul său jucător.

Oficial, Luce nu acceptat propunerea „vulturilor". Neoficial, el le-ar fi alături alb-negrilor. Ca un sfătuitor. Surse din Turcia susțin că le-ar fi propus șefilor grupării să-l achiziționeze pe mijlocașul ofensiv ucrainean Viktor Kovalenko (Șahtior Donețk). Pe care îl cunoaște bine. În vârstă de 24 de ani, talentatul Kovalenko a fost promovat chiar de Lucescu în februarie 2015, la Șahtior. Când de-abia împlinise 19 ani.

4.800.000 de euroeste cota lui Viktor Kovalenko, potrivit transfermarkt

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Mircea Lucescu, acuzat de un fost jucător: „Nu m-a lăsat la înmormântarea mamei” » Antrenorul reacționează: „E o minciună!”

O nouă superputere în Europa! Clubul ajunge la cel mai controversat prinț al Arabiei Saudite, acuzat că a ucis un jurnalist

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  15 Aprilie 2020, 17:51

Dupa mintea voastra, daca si-a dat cu parerea despre un fost fotbalist al sau, inseamna ca deja lucreaza la Besiktas ?? Cata minte puteti avea ??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează