INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Mișcare de geniu a lui Carlo Ancelotti! Ce a negociat cu Real Madrid și naționala Braziliei

Carlo Ancelotti și Luka Modric
Carlo Ancelotti și Luka Modric

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2023 20:29 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 20:29

Presa braziliană asigură că CBF are deja acceptul antrenorului italian Carlo Ancelotti, care ar putea dirija mutările de la federația braziliană încă de la 1 ianuarie 2024, în paralel cu a pregăti Real Madrid, conform unui plan deja bine stabilit.

Carlo Ancelotti împacă și capra și varza. Nici nu pleacă de la Real Madrid înainte de finalul contractului, și nici nu refuză super oferta venită din Brazilia. Globoesporte susține că ar exista deja un acord, potrivit căruia antrenorul italian va prelua naționala Braziliei de la 1 iulie 2024 sau chiar de la 1 ianuarie 2024, putându-se ocupa în paralel și de Real Madrid și de Selecao. 

Sau în cazul în care lucurile nu vor merge bine la vicemcapioana Spaniei, ar putea deveni oficial selecționerul auriverde de la începutul anului viitor, scriu brazilienii.

Becali: „I-am zis lui MM: «Băi, ia fă-mi o echipă numai de negri ortodocși»” + Anunț: „Iau 3-4 fundași la ghici, de Conference League”
FCSB
Becali: „I-am zis lui MM: «Băi, ia fă-mi o echipă numai de negri ortodocși»” + Anunț: „Iau 3-4 fundași la ghici, de Conference League”

Plan de tranziție stabilit de Carlo Ancelotti

Mai mult, ar exista și o discuție conformă căreia Ancelotti a făcut și un plan de tranziție pentru perioada în care el o va pregăti încă pe Real Madrid, plan de urmat de oficialii de la Rio de Janeiro. Știre "bombă" a apărut în timpul amicalului Brazilia - Guineea și a fost lansată de ziaristul Luís Roberto. 

Negocierile dintre președintele CBF Ednaldo Rodrigues și don Carletto ar fi avut rezultate pozitive și italianul ar fi intrat în detalii și a stabilit strategia de viiitor a federației până când va pleca de la Madrid, scrie Marca.

Comitet tehnic pentru primele 8 jocuri ale lui Carlo Ancelotti

Mass-media braziliană asigură că acordul dintre CBF și antrenorul Madridului va fi pentru luna iunie, lăsând deoparte varianta 1 ianuarie: „Când sezonul se va termina, Ancelotti va fi antrenorul Braziliei". 

Dacă va fi așa, Ancelotti și-ar încheia perioada la Madrid după trei ani de mandat, indiferent de ce se întâmplă în 2023-'24. Globoesporte precizează că CBF are totul organizat și că în următoarele zile va numi o comisie de tranziție până când Ancelotti va prelua conducerea echipei. 

Comisia ar urma să fie formată din Ramón Menezes plus un tehnician european indicat de italian. Acest comitet ar urma să preia echipa pentru opt jocuri, dintre care șase ar face parte din faza de calificare pentru Cupa Mondială din 2026:

Ancelotti a asigurat deja de mai multe ori că Real Madrid va fi ultimul club din carieră, pe lângă faptul că a spus că visul său e să-și prelungească la maximum șederea în capitala Spaniei. Plecarea lui nu ar fi influențată de varianta unei eventuale reînnoiri cu clubul blanco, care ar depinde evident de rezultatele obținute de antrenor în acest sezon. 

Pe de o parte, Brazilia ar da lovitura cu don Carletto, antrenorul cu cele mai mulle Ligi și singurul care a câștigat titlul în cele cinci ligi majore din Europa, iar pe de alta italianul ar conduce cea mai mare echipă din fotbal și ar avea opțiunea de a adăuga o Cupă Mondială la CV-ul său spectaculos.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Edin Dzeko dă lovitura la Istanbul! » Bosniacul ia 15 milioane în doi de contract

„Bestia din Est” a murit în condiții misterioase la doar 32 de ani! Avea 22 de meciuri într-o națională din Europa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează