INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EGIPT

Mo Salah cere demisia întregii federații! Care sunt motivele invocate de atacant

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 29 august 2018 12:04

Atacantul egiptean Mohamed Salah, 29 de ani, s-a săturat să fie hărțuit de fani în toiul nopții în cantonamentul ”naționalei” și a pretins măsuri speciale de securitate, prin mai multe scrisori trimise șeful forului african.

Salah e tot furios după Mondialul din Rusia și continuă războiul cu federația egipteană (EFA). După ce starul lui Liverpool amenințase cu retragerea din "națională", acum cere demisia întregului for de la Cairo! Invocă faptul că nu mai suportă să fie hărțuit, ori de câte ori răspunde convocărilor, de către fanii care-i bat la ușă în toiul nopții, cerându-i autografe ori să facă poze.

Avocații jucătorului au trimis mai multe scrisori la federație, pretinzând măsuri speciale de protecție și reclamând și modul ilegal în care s-a folosit de imaginea lui Salah.

Izolat complet de fani

The Sun a aflat că Mohamed vrea ca nimeni să nu mai ajungă la camera sa de hotel și nici să mai fie vânat la antrenamente pe teren. Să fie păzit permanent, și la ușă, de doi bodyguarzi și ferit de intruși și la liftul de pe etaj. Toate apelurile telefonice către atacant să fie blocate!

"Salah nu va fi disponibil pentru nicio acțiune promoțională, interviu, întâlnire sau vizită oficială, mediate de federație. Iar un oficial al acesteia trebuie să îl aștepte la aeroport și să-l ducă direct la camera de hotel, în cea mai discretă manieră.

maginea lui nu poate fi utilizată de niciun sponsor al federației, ce n-are drept să-i ceară autografe și poze", impune Mo. În cazul refuzării doleanțelor, avocatul și agentul său, Issa, cere demisia EFA în 5 zile de la următoarea scrisoare!

2
goluri a marcat Mohamed Salah în partidele din grupă de la CM din Rusia, unde Egipt a terminat ultima, cu zero puncte

"Nu cred că mai există în lume o asociație națională care să trateze un jucător într-o manieră disprețuitoare și execrabilă precum face EFA cu Mohamed. Toate acțiunile recente ale federației l-au marcat psihic"
Ramy Abbas Issa, agentul și avocatul lui Salah

Vezi și: Michel Platini atacă din nou dur: "150 de președinți de federații m-au vrut șef, dar m-au curățat trei rahați de la FIFA"

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  29 August 2018, 12:47

Du-te ba Salah.egiptenii sunt cei mai înapoiati dintre musulmani.cei mai mulți *** sunt în egipt

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează