INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Mohamed Salah, gest fantastic într-o benzinărie din Liverpool » A sărit să apere un om al străzii: „M-am frecat bine la ochi, nu-mi venea să cred”

Mohamed Salah (în stânga)
Mohamed Salah (în stânga)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 22:33 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 22:55

Mohamed Salah (28 de ani), starul lui Liverpool, a fost protagonistul unui gest cu adevărat remarcabil. În urmă cu o săptămână, a sărit în apărarea unui om al străzii, batjocorit de câțiva tineri într-o benzinărie.

Pe 28 septembrie, după ce Liverpool a învins-o în Premier League pe Arsenal, scor 3-1, superstarul egiptean se îndrepta către casă. A oprit întâi într-o benzinărie, unde a văzut că un un om al străzii era insultat de mai mulți indivizi. Salah s-a îndreptat către aceștia și a rugat persoanele recalcitrante să părăsească benzinăria. Apoi, într-un gest de mărinimie specific, i-a oferit persoanei aflate în dificultate 100 de lire. 

Presa din Anglia a investigat cazul și chiar l-a intervievat pe David Craig, persoana salvată de Salah. Acesta a povestit cum a decurs acel episod:

„Le-a zis să mă lase în pace, că peste cățiva ani și ei ar putea ajunge în starea mea. Am scăpat! Nu-mi venea să cred. A pus carburant, apoi a scos 100 de lire sterline și mi-a dat mie banii. M-am frecat bine la ochi! El era!”, a afirmat persoana ajutată de Salah, într-un dialog cu reporterii de la The Sun.

Mohamed Salah, gest fantastic într-o benzinărie din Liverpool » A sărit să apere un om al străzii: „M-am frecat bine la ochi, nu-mi venea să cred”
Salah (în stânga, indicat de săgeată) / Persoana agresată (în hanorac albastru, indicat de săgeată)

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Celebrul Antonin Panenka, diagnosticat cu coronavirus, e ținut în viață de aparate

Surpriză negativă pentru Ștefan Radu la Lazio! OUT din lotul pentru Serie A

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
johanisoaia
johanisoaia  •  13 Octombrie 2020, 13:06

vezi ca aia prea religiosi sunt cei mai periculosi mai cu seama la religia aia. Aia chiar au pusti, Salah e mic religios, avea cu siguranta o bricheta.

amicu
amicu  •  08 Octombrie 2020, 08:25
Postat de prapadlafcsb pe 08 Octombrie 2020, 05:26

Pare o pușca

era cu tunul...se vede clar :))

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  08 Octombrie 2020, 07:09
Postat de traian_v pe 08 Octombrie 2020, 00:14

Vad ca Salah umbla cu pistol la el... Hmmm.

Si unde vezi tu pistol in poza aia ?? alea sunt cheile de la masina bai baiatule !!! Salah e prea religios ca sa poarte arma sau mai ales sa amenite pe cineva cu o arma ... LOL

Vezi toate comentariile (6)
Comentează