INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Încă un semn că Mohamed Salah va ajunge în Arabia Saudită la vară

Mohamed Salah mai are un an și jumătate contract la Liverpool Foto: Guliver/GettyImages
Mohamed Salah mai are un an și jumătate contract la Liverpool Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 19:04 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 19:44

Mohamed Salah, 31 de ani, ar avea un acord secret cu un club saudit, unde se va transfera la sfârșitul acestui sezon, a susținut un nume faimos al fotbalului egiptean. La începutul lunii, The Athletic a susținut că Al-Ittihad ar vrea să-i plătească lui Liverpool 234 de milioane de euro.

La vară, Jurgen Klopp se va despărți după nouă ani de Liverpool. Foarte probabil, și cel mai bun jucător al liderului Premier League va părăsi Anfield Road. Mohamed Salah, 31 de ani, venit în iulie 2017 de la Roma în schimbul a 42 de milioane de euro, va ajunge aproape sigur în Arabia Saudită.

Mohamed Salah, cel mai scump jucător din toate timpurile?

La începutul lui februarie, The Athletic a dezvăluit că Al-Ittihad ar fi gata să-l transforme pe superstarul egiptean în cel mai scump fotbalist all-time.

De ce nu a jucat Pantilimon în finala Cupei Angliei la Manchester City? » „Frustrant. Și lui Mancini i-a părut rău
POVESTE
De ce nu a jucat Pantilimon în finala Cupei Angliei la Manchester City? » „Frustrant. Și lui Mancini i-a părut rău"

Clubul din Jeddah, unde evoluează acum Benzema, Kante și Fabinho, ar plăti 200 de milioane de lire sterline (234 de milioane de euro) pentru el, chiar dacă Salah intră în vară în ultimul an de contract la Liverpool.

Ar fi de 3,6 ori mai mult decât cota actuală a atacantului (65 de milioane) și cu 12 milioane peste transferul lui Neymar, cel mai mare încă din 2017, când PSG l-a transferat de la Barcelona pentru 222 de milioane.

Mido anunță transferul lui Mohamed Salah în Arabia Saudită

Încă un semn că Salah se va muta în sezonul viitor în Saudi Pro League. Un nume faimos în fotbalul egiptean, Ahmed Hossam, cunoscut drept Mido, 41 de ani, care a jucat în Premier League la Tottenham, Middlesbrough, Wigan și West Ham, a anunțat că Mohamed are acord semnat în Arabia Saudită.

Nu confirmă și unde va evolua, dacă e același Al-Ittihad amintit de The Athletic în prima săptămână a lui februarie.

Mohamed Salah, 205 goluri și 8 trofee în șapte ani la Liverpool

Salah, care și-a prelungit ultima oară contractul în 2022 (expiră în 2025), a reușit în acest sezon 19 goluri și 10 assisturi în 28 de meciuri jucate în toate competițiile.

În șapte stagiuni pe Anfield, Salah a înscris de 205 ori în 333 de partide, cucerind opt trofee, la fel ca Jurgen Klopp, care a atins maximum în Anglia după sosirea lui Mo. Managerul și golgheterul său ar putea pleca împreună de la Liverpool.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Reacția lui Pogba după ce a fost suspendat 4 ani pentru dopaj » „Trist, șocat, cu inima ruptă. Verdict greșit” + Ce va face francezul
ITALIA
Reacția lui Pogba după ce a fost suspendat 4 ani pentru dopaj » „Trist, șocat, cu inima ruptă. Verdict greșit” + Ce va face francezul
Surpriză la Xabi Alonso » Liverpool și Bayern trebuie să plătească pentru a-l lua în vară. Și nu e puțin!
ANGLIA
Surpriză la Xabi Alonso » Liverpool și Bayern trebuie să plătească pentru a-l lua în vară. Și nu e puțin!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
rumunek
rumunek  •  01 Martie 2024, 16:02

Dacă Salah ar garanta cumva câștigarea titlului în Premier sau a UCL, atunci ai putea refuza o ofertă pentru el. Eu l-aș fi dat cu 2 ani în urmă, doar că atunci nu avea cine să dea atâția bani. Aș fi comis însă o eroare, pentru că îl vedeam înlocuitor pe Jadon Sancho. Dar cine știe cum ar fi reacționat acesta sub comanda lui Klopp. Nu știu cât de reală poate fi suma menționată, dar e clar că pentru lumea arabă Salah e un megastar și orice sumă investită în el se va întoarce repede. Depinde și ce vrea el, depinde cine vine antrenor din vară, dar logic pare să refaci echipa pentru noua strategie și să cauți să obții cât mai multe fonduri pentru acest lucru.

VardyParty
VardyParty  •  29 Februarie 2024, 20:36

205 goluri. Asta dacă mai continua asa o sa fie mai bun ca Danciulescu!

brujo
brujo  •  29 Februarie 2024, 20:26

Stim.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează