INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EGIPT - ZIMBABWE 1-0

EGIPT - ZIMBABWE 1-0 // Mohamed Salah, start modest la Cupa Africii: cum s-a descurcat starul lui Liverpool cu Zimbabwe

Mohamed Salah în Egipt - Zimbabwe // FOTO: Reuters
Mohamed Salah în Egipt - Zimbabwe // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 22 iunie 2019 13:51

EGIPT - ZIMBABWE 1-0 // Gazdele au avut însă grijă să joace seara, într-o atmosferă mai respirabilă, deschizând turneul cu o victorie scurtă şi neconcludentă, 1-0 cu Zimbabwe.

Meci decis de reuşita din voleu cu dreptul a lui Trezeguet (41), în condiţiile în care starul Salah, campionul Europei cu Liverpool, a dezamăgit, ratând câteva bune situaţii de a marca împotriva unui adversar slab, care a trecut rareori de centrul terenului.

FOTBAL PE CANICULĂ

Mutarea competiţiei din ianuarie la începutul verii a suscitat de la începutul nemulţumiri, dar FIFA a ordonat alinierea la calendarul mondial, răspunzând astfel doleanţei cluburilor de a nu rămâne fără fotbaliştii africani pentru o lună chiar la mijlocul stagiunii.

Vezi și: Panică! Samuel Kalu, victimă la prima Cupă a Africii programată vara: a făcut infarct la antrenament!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează