INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII

Panică! Samuel Kalu a făcut infarct la antrenament, la prima Cupă a Africii programată vara

Prima Cupă a Africii pe Naţiuni programată vara a făcut deja prima victimă înaintea debutului.
Prima Cupă a Africii pe Naţiuni programată vara a făcut deja prima victimă înaintea debutului.

Articol de - Publicat sambata, 22 iunie 2019 13:48

Samuel Kalu, atacantul nigerian de 21 de ani al lui Bordeaux, a leşinat vineri, la Alexandria (Egipt), unde temperaturile au atins 38 de grade, prăbuşindu-se subit pe teren. Iniţial s-a crezut că s-a deshidratat, dar inima i-a cedat. Acum e bine.

Prima Cupă a Africii pe Naţiuni programată vara a făcut deja prima victimă înaintea debutului.

Un nigerian n-a rezistat arşiţei de la Alexandria, unde maximele au atins 38 de grade la umbră vineri, şi a leşinat brusc la antrenament. Samuel Kau, atacantul de 21 de ani al lui Bordeaux, s-a prăbuşit pe teren şi a fost transportat cu salvarea de urgenţă.

Din fericire, şi-a revenit la spital, însă ratează debutul programat astăzi, cu Burundi.

Au ascuns adevărul

„I s-au făcut toate controalele şi acum e stabilizat. S-a deshidratat puternic şi i-au recomandat să bea multe lichide. Va fi externat curând”, era prima versiune a ofiţerului de presă al „Super Vulturilor”.

Apoi s-a aflat şi adevărul: Kalu suferise un atac de cord! Anunţul oficial a fost făcut recent pe pagina de Twitter a federaţiei.

Fotbal pe caniculă

Mutarea competiţiei din ianuarie la începutul verii a suscitat de la începutul nemulţumiri, dar FIFA a ordonat alinierea la calendarul mondial, răspunzând astfel doleanţei cluburilor de a nu rămâne fără fotbaliştii africani pentru o lună chiar la mijlocul stagiunii.

Cu marele risc de a înfrunta canicula, aproape de 40 de grade după-amiaza, cum a fost cazul partidei din grupa A dintre RD Congo şi Uganda, disputate ieri în capitala Cairo.

Vezi și: FOTO Presa din Argentina a întors pe toate părțile situația în care a fost surprins Leo Messi: „E imaginea virală a nopții și arată tot”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mihai369
mihai369  •  22 Iunie 2019, 15:17

Fratilor, RD Congo cu Uganda nu s-a jucat inca. Despre ce vorbim?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close