INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

FOTO Presa din Argentina a întors pe toate părțile situația în care a fost surprins Leo Messi: „E imaginea virală a nopții și arată tot”

Leo Messi
Leo Messi

Articol de - Publicat vineri, 21 iunie 2019 16:22

COPA AMERICA // Imaginea cu Leo Messi singur împotriva naționalei din Paraguay în minutele de prelungire, la scorul de  1-1, a fost analizată de cotidianul argentinian OLÉ.

Publicația argentiniană a publicat o fotografie dintr-un alt unghi cu faza în care Leo Messi pleacă din propria jumătate spre poarta adversă. 

„Suntem înconjurați! Și uitați-vă la Messi... Aceasta este imaginea virală a nopții, care arată cu adevărat cât de singur este de multe ori Leo în echipa asta. Lansat, gata să înfrunte orice îi iese în cale, să vadă ce se întâmplă, dacă reușește vreo genialitate.

Asta este imaginea prelungirilor, după VAR, după penalty-ul apărat de Armani, după ieșirea lui Lautaro Martinez și intrarea lui Matias Suarez...

Pe stânga, Lo Celso s-a dus să lupte cu Santander, ajutând la recuperare; a câștigat duelul, a plecat spre centrul terenului și a trimis balonul la Leo, care era singur cu o linie de 3 adversari în față, plus alți trei după și doi care veneau spre el.

Leo a încheiat epuizat faza, oprindu-se și luând aer pentru a se recupera.

Ce făceau ceilalți colegi ai săi?

Otamendi, Pezzella, Tagliafico, Paredes și Casco erau departe de fază și niciunul dintre ei nu s-a grăbit să accelereze pentru a intra în combinații cu Leo. Lăsându-l deoparte pe Armani, evident, și pe obositul Lo Celso, sunt 7 jucători. Ceilalți 3 unde erau? Di Maria urca pe dreapta, mergând fără să caute spații, Kun Aguero în centru și Matias Suarez pe stânga.

Niciunul nu s-a apropiat sau nu a încercat să se ofere ca soluție pentru ca Messi să-i paseze.

Messi, singur-singurel, cu capul plecat, fără colegi vizibili la orizont și fără ca cineva să vină să-l susțină, a optat pentru o fază în viteză: a trimis mingea în față, a trecut de doi adversari, a atins-o cu intenția să o trimită la Suarez, dar, imediat, a doua linie de adversari care-l aștepta a respins. Messi a fost mereu în inferioritate numerică, în niciun moment n-a avut cu cine să paseze.

Kun a rămas blocat în centru, Di Maria a rămas pe dreapta, astfel că „10”-le a încercat să trimită la Suarez, dar n-a putut. Din spate, nimeni nu a urmărit faza, nici Casco, nici Tagliafico nu s-au oferit ca opțiune pentru a combina cu Messi.

O imagine care spune multe, care seamănă foarte mult cu ce s-a întâmplat în finala Copa America din 2016, când Argentina a pierdut în fața lui Chile”.

 

Vezi și:

Imagine INCREDIBILĂ cu Leo Messi în prim-plan: ipostaza în care a fost surprins în minutul 94

Cine e mai mare? Messi a înscris de două ori mai multe goluri decât Maradona pentru Argentina, dar are și mai multe selecții

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
montgomerry
montgomerry  •  21 Iunie 2019, 19:18

Presa l-a facut mare,prea mare. Au fost meciuri in care a marcat unul,doua sau trei goluri, fara sa faca ceva deosebit. Dar presa, o presa a fost in delir. Sunt oameni care daca ar putea, l-ar sanctifica. Messimania nu m-a prins si nici nu ma v-a prinde. De la un jucator bun,foarte bun, pana la cel mai din istorie e cale lunga.Omul nu a jucat si nu v-a juca niciodata pentru echipa,ci invers,echipa trebuie sa joace pentru el. Asa e la Barca, asa e la Nationala Argentinei. Vorbim de genii? Maradona a castigat un titlu Mondial pentru Argentina,fara sa-l intereseze sa iasa golgheter, el a fost cel care le punea mingea pe tava lui Valdano sau Caniggia. Il vedeti pe Messi sa faca asta? Sa se sacrifice pentru un trofeu colectiv? Eu unul nu-l vad. Barcelona cu Messi nu v-a mai castiga Champions League multi ani. Pana in fazele eliminatorii, v- a fi ok, Messi isi vede de recordurile lui, dar din sferturi in colo, e deranj mare. Cu Argentina nu a castigat si nu v-a castiga nimic atata timp cat nu exista coeziune. Sunt prea multe sabii false intr-o teaca.

wisebit
wisebit  •  21 Iunie 2019, 17:37

Din articol inteleg cat de genial este Messi si cat de singur este in echipa. Deci ceva de genu "cat ghinion are baiatu' asta sa fie argetinian". :)))))) Frate, ma apuca rasul jur! Fotbalul este un joc de echipa. Driblangiii sa mearga la circ. Plus ca nu poti sa pui 1 singura faza ca fiind edificatoare raportat la tot meciul. Mi se pare absurd. M-am uitat la meci iar băieții din echipa Argentinei au alergat cot la cot cu Messi. Mai căutați in statisticile Instat in puii mei. Nu suntem toti idioti!

reteleanu
reteleanu  •  21 Iunie 2019, 16:49

repet, nu e vorba de lipsa de valoare la ceilalti 10 jucatori, ci pur si simplu de indolenta si de dezinteres total fata de jocul de echipa. di maria, cel putin, statea sfidator undeva lipit de tusa stanga, asteptand doar mingi la picior. in conditiile astea, messi chiar ca nu are ce face.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează