INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRIGHTON

Un mijlocaș din Premier League nu s-a mai prezentat la antrenamente și vrea să plece la Arsenal: „Sper că fanii pot înțelege”

Moises Caicedo (stânga), mijlocașul lui Brighton, vrea să se transfere la Arsenal.
Foto: Imago
Moises Caicedo (stânga), mijlocașul lui Brighton, vrea să se transfere la Arsenal. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 28 ianuarie 2023 11:51 / Actualizat sambata, 28 ianuarie 2023 11:59

Moises Caicedo (21 de ani), mijlocașul ecuadorian al celor de la Brighton, locul 6 în clasamentul Premier League, vrea să plece de la gruparea din sudul Angliei, ca urmare a ofertei de la Arsenal apărute pe numele său. 

Fotbalistul sud-american și-a exprimat dorința de a pleca de la formația antrenată de Roberto de Zerbi (43 de ani), menționând că vrea să devină cel mai mare jucător din istoria fotbalului din Ecuador. 

El nu s-a mai prezentat la antrenamente și vrea să plece imediat. Astfel, ar putea rata meciul de mâine, cu Liverpool, din FA Cup. Se pare că Arsenal urmează să crească oferta inițială de 60 de milioane de lire pentru jucător, scrie specialistul în mercato Fabrizio Romano.

Un campion în Franța îl avertizează pe Alexi Pitu: „Nu îi va fi ușor, n-are forță. E mult mai complicat în Ligue 2 decât în Ligue 1”
GIRONDINS DE BORDEAUX
Un campion în Franța îl avertizează pe Alexi Pitu: „Nu îi va fi ușor, n-are forță. E mult mai complicat în Ligue 2 decât în Ligue 1”

Moises Caicedo vrea să plece de la Brighton la Arsenal: „Sper că fanii vor înțelege de ce îmi doresc să profit de această oportunitate”

„Sunt recunoscător domnului Bloom (n.r Tony Bloom, președintele lui Brighton), dar și clubului Brighton, pentru că mi-au oferit oportunitatea de a juca în Premier League. Simt că am dat totul pentru echipă. Întotdeauna am jucat fotbal cu sufletul, dar și cu zâmbetul pe buze. 

Sunt cel mai tânăr dintre cei 10 copii ai unei familii sărace din Santo Domingo, Ecuador. Visul meu dintotdeauna a fost să devin cel mai mare jucător din istoria fotbalului ecuadorian. 

Sunt mândru că am posibilitatea de a reprezenta cel mai scump transfer din istoria lui Brighton, bani pe care aceștia i-ar reinvesti și ar ajuta clubul să devină unul de succes. 

Fanii lui Brighton mi-au intrat în suflet. Sper că pot înțelege de ce îmi doresc să profit de această oportunitate”, a scris Moises Caicedo, pe contul personal de Instagram. 

Moises Caicedo a ajuns în 2021 la Brighton 

Moises Caicedo și-a făcut junioratul în țara natală, la Independiente. În februarie 2021, Brighton îl transfera în schimbul sumei de 5 milioane de euro.  

În perioada august 2021 - ianuarie 2022, Moises Caicedo a fost împrumutat de „pescăruși” în Belgia, la Beerschot, formație pentru care a adunat 14 meciuri, a marcat două goluri și a dat o pasă de gol. 

În tricoul lui Brighton, Moises Caicedo a contabilizat 31 de apariții, a punctat de două ori și a livrat 3 pase de gol. În actuala stagiune, acesta a bifat 21 de apariții, a înscris un gol și a dat un asist. 

Moises Caicedo a jucat la Campionatul Mondial din Qatar

Moises Caicedo a evoluat în tricoul Ecuadorului la Campionatul Mondial din Qatar. Mijlocașul a jucat 89 de minute în victoria contra Qatarului, scor 2-0, și a fost integralist în meciurile cu Țările de Jos (1-1) și Senegal (1-2). A și marcat în poarta africanilor. 

În total, Moises Caicedo are 28 de selecții și 3 goluri marcate în tricoul naționalei Ecuadorului. Este cotat la 38 de milioane de euro pe Transfermarkt. 

VIDEO. Rezumat: Leicester City - Brighton 2-2

Citește și: 

„Magie braziliană”. Real Madrid i-a pus în oglindă pe Rodrygo și Ronaldo, după golul amețitor din derby-ul cu Atletico

Primul Manchester City - Arsenal al anului, decis de un fundaș central

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  28 Ianuarie 2023, 15:31

Meme il remarcase pe Caicedo inca de acum cativa ani. Ne va povesti despre aceasta intr-o viitoare aparitie la TV.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează