INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO „Magie braziliană”. Real Madrid i-a pus în oglindă pe Rodrygo și Ronaldo, după golul amețitor din derby-ul cu Atletico

Momentul în care Rodrygo a împrumutat „magia” lui Ronaldo +5   FOTO
Momentul în care Rodrygo a împrumutat „magia” lui Ronaldo

Articol de - Publicat vineri, 27 ianuarie 2023 22:47 / Actualizat vineri, 27 ianuarie 2023 22:47

Rodrygo Goes (22 de ani) a înscris un gol superb în derby-ul Madridului, Real Madrid - Atletico Madrid 3-1, din sferturile Cupei Regelui. Clubul „blanco” a pus în oglindă reușita lui Rodrygo cu cea a lui Ronaldo Nazario din sezonul 2003/2004.

Condusă de Atletico Madrid din minutul 19, Real Madrid a reușit să ducă meciul din sferturile Cupei Regelui în prelungiri grație unui gol superb înscris de Rodrygo Goes în minutul 79.

Introdus pe teren cu 10 minute mai devreme, Rodrygo a preluat mingea între linii, a driblat elegant 3 adversari și a finalizat cu sânge rece.

Greșeală imensă de arbitraj în U Cluj - Rapid » Verdictul specialistului: „Una dintre cele mai clare lovituri de la 11 metri. Ori sunt prieteni, ori...”
U Cluj - Rapid
Greșeală imensă de arbitraj în U Cluj - Rapid » Verdictul specialistului: „Una dintre cele mai clare lovituri de la 11 metri. Ori sunt prieteni, ori...”

„Magie braziliană”. Real Madrid i-a pus în oglindă pe Rodrygo și Ronaldo

Cu această ocazie, Real Madrid a readus în actualitate imaginile de la Campionatul Mondial din Qatar, în care Rodrygo, aflat în compania lui Ronaldo Nazario, gesticulează de parcă ar fura „magia” din picioarele legendarului atacant brazilian.

Clubul „blanco” a pus în oglindă golul lui Rodrygo de joi seara cu cel înscris de Ronaldo Nazario într-un Real Madrid - Atletico 2-0 din decembrie 2003, când R9 a înscris în secunda 14 a meciului!

Mai jos, videoclipul cu golurile celor doi brazilieni contra lui Atletico:

Rodrygo x Ronaldo | Real Madrid

🪄 Brazilian magic! 🇧🇷 ¡MAGIA brasileña! Rodrygo Goes 🤜🤛 Ronaldo Nazário

Publicată de Real Madrid C.F. pe Vineri, 27 ianuarie 2023

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Învins la debut! Rădoi a început cu stângul mandatul din Arabia Saudită

Boloni îl aduce pe Alexi Pitu cu picioarele pe pământ: „Fotbalul francez este puternic, îi va fi greu să se adapteze”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
Stelian66
Stelian66  •  28 Ianuarie 2023, 18:30

Și voi scrieți de perlele lui JIJI, Florinel Coman și Octavian Popescu . C*** aveți timp sa descoperiți FOTBALIȘTI . De acea Real e no.1 și FCSB se uita cum câștiga alte echipe trofeeele din România .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  28 Ianuarie 2023, 10:41

rodrygo, mbappe, haalnd, vinicius, osimhen...top 5 pe viitor probabil

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close