INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Momente înfricoșătoare la Celtic! Fanii răzbunători i-au atacat casa cu cocktailuri Molotov!

foto: twitter @scotsunsport)
foto: twitter @scotsunsport)

Articol de - Publicat miercuri, 19 mai 2021 16:31 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 16:32

Peter Lawwell, directorul executiv al lui Celtic de 18 ani, a scăpat din incendiul de azi-noapte. Se pare că în spatele atacului au fost suporterii radicali ai alb-verzilor, furioși după sezonul slab al echipei din Glasgow

Pe 27 mai, Peter Lawwell va împlini 62 de ani. Este din 2003 director executiv la Celtic și, între 2012 și 2020, alb-verzii au cucerit nouă titluri de campioni. Sperau să reușească 10 la rând, dar n-au mai putut. În ultimul sezon, Rangers a survolat Scottish Premier League, câștigând la 25 de puncte diferență. Poate și de aceea, Lawwell a decis să părăsească luna viitoare gruparea din Glasgow.

Peter Lawwell era în casă cu fiica și cu nepoata de 4 luni

Despărțirea de Celtic e însă plină de tensiune. Uneori, înfricoșătoare, așa cum a fost noaptea de marți spre miercuri. Era în casă, cu fiica sa și nepoata de numai patru luni, când vila a fost atacată cu cocktailuri Molotov. I-a luat foc casa, i-a luat foc mașina, incendiul întinzându-se și la alte clădiri și autoturisme din apropiere.

„Nu s-au înregistrat victime”

„Am mobilizat opt echipaje. Nu s-au înregistrat victime”, a anunțat brigada de pompieri din Glasgow. Se pare că în spatele acestui asalt au stat fanii lui Celtic, care au vrut să se răzbune după sezonul slab al „catolicilor”.

29 de trofeea cucerit Celtic Glasgow în perioada în care Peter Lawwell a fost directorul executiv al clubului: 13 titluri, 9 Cupe și 7 Cupe ale Ligii Scoției

Ianis Hagi, premiat la Gala Rangers: „Sezon excepțional”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
21lva
21lva  •  20 Mai 2021, 03:19

Mustata, tu ce mai astepti? Ori esti baiat, ori nu mai esti

Vezi toate comentariile (1)
Comentează