CAMPIONATE  ·  PANATHINAIKOS - VOLOS 1-1

FOTO Moment inedit cu Ladislau Boloni! Ce a făcut românul la debutul pe banca lui Panathinaikos

Panathinaikos - Volos 1-1. Boloni (67 de ani), antrenorul lui Panathinaikos i-a vorbit la ureche egipteanului Warda (Volos) după ce acesta ceruse penalty, apoi i-a dat o palmă ușoară, în glumă. +2 FOTO
Panathinaikos - Volos 1-1. Boloni (67 de ani), antrenorul lui Panathinaikos i-a vorbit la ureche egipteanului Warda (Volos) după ce acesta ceruse penalty, apoi i-a dat o palmă ușoară, în glumă.

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 10:05 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 10:27

Panathinaikos - Volos 1-1. Boloni (67 de ani), antrenorul lui Panathinaikos i-a vorbit la ureche egipteanului Warda (Volos) după ce acesta ceruse penalty, apoi i-a dat o palmă ușoară, în glumă. Însă Loți nu a reușit să câștige și Pao are cel mai slab start din istorie în campionat, fără victorie în primele cinci meciuri.

Boloni a venit la Panathinaikos în cel mai rău moment. Nu doar al sezonului. Al istoriei. Niciodată, Pao nu începuse campionatul fără o victorie cel puțin în primele cinci meciuri. 

Până acum. Sâmbătă, cu noul antrenor la debut, verzii au fost aproape să câștige pe stadionul olimpic din Atena, dar Volos i-a egalat în al doilea minut de prelungire (1-1), după ce gazdele rataseră și un penalty.

Panathinaikos - Volos 1-1. Momente unice cu Ladislau Boloni+3 FOTO

Ladislau Boloni: „Atunci eram fericiți. Acum suntem triști"

După trei remize (1-1 cu Larissa, 2-2 cu OFI și 1-1 cu Volos) și două înfrângeri (0-1 cu Asteras și 0-1 cu Aris), Panathinaikos e pe locul 11! „Ăsta e fotbalul. În partida trecută, noi am marcat în prelungiri la 2-2 cu OFI. Astăzi, adversarii ne egalează în același moment. În urmă cu o săptămână, eram fericiți. Acum suntem triști. A fost o lipsă de concentrare la final", a declarat Boloni.

I-a fost jucător lui Răzvan Lucescu

Tehnicianul în vârstă de 67 de ani a fost în prim-planul meciului cu un moment nemaivăzut. În minutul 35, după ce arbitrul i-a refuzat lui Amr Warda un penalty, Loți l-a luat în brațe pe atacantul egiptean al lui Volos, i-a vorbit la ureche câteva zeci de secunde și, la sfârșit, i-a dat o palmă ușoară, în glumă. Warda, care i-a fost jucător lui Răzvan Lucescu la PAOK, a plecat amuzat de gestul antrenorului.

Un singur trofeu în opt ani. 11 antrenori schimbați!

Presa elenă îl critică mai ales pe patronul lui Panathinaikos, armatorul Giannis Alafouzos. De când a devenit el proprietar, în 2012, echipa a cucerit un singur trofeu, Cupa Greciei (2014; așteaptă titlul de un deceniu). În opt ani, proprietarul a făcut 112 transferuri și s-au schimbat 11 antrenori și 10 directori tehnici!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:Cum arată vila în care locuiește fostul șef de la Permise Suceava. Uluitor ce a trecut în declarația de avere
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:45 Fotbal, LIga 2
U Cluj - Farul
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:45 Handbal M
Veszprem - Kiel
Digi 3, Telekom 3
19:55 Fotbal, Liga Campionilor
Istanbul Bașakșehir - Leipzig
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:55 Fotbal, Liga Campionilor
Krasnodar - Rennes
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Manchester United - PSG
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Juventus - Dinamo Kiev
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Ferencvaros - Barcelona
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 3
Program TV complet
Liga 1