CAMPIONATE  ·  PANATHINAIKOS - VOLOS 1-1

FOTO Moment inedit cu Ladislau Boloni! Ce a făcut românul la debutul pe banca lui Panathinaikos

Panathinaikos - Volos 1-1. Boloni (67 de ani), antrenorul lui Panathinaikos i-a vorbit la ureche egipteanului Warda (Volos) după ce acesta ceruse penalty, apoi i-a dat o palmă ușoară, în glumă. +2 FOTO
Panathinaikos - Volos 1-1. Boloni (67 de ani), antrenorul lui Panathinaikos i-a vorbit la ureche egipteanului Warda (Volos) după ce acesta ceruse penalty, apoi i-a dat o palmă ușoară, în glumă.

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 10:05 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 10:27

Panathinaikos - Volos 1-1. Boloni (67 de ani), antrenorul lui Panathinaikos i-a vorbit la ureche egipteanului Warda (Volos) după ce acesta ceruse penalty, apoi i-a dat o palmă ușoară, în glumă. Însă Loți nu a reușit să câștige și Pao are cel mai slab start din istorie în campionat, fără victorie în primele cinci meciuri.

Boloni a venit la Panathinaikos în cel mai rău moment. Nu doar al sezonului. Al istoriei. Niciodată, Pao nu începuse campionatul fără o victorie cel puțin în primele cinci meciuri. 

Până acum. Sâmbătă, cu noul antrenor la debut, verzii au fost aproape să câștige pe stadionul olimpic din Atena, dar Volos i-a egalat în al doilea minut de prelungire (1-1), după ce gazdele rataseră și un penalty.

Panathinaikos - Volos 1-1. Momente unice cu Ladislau Boloni+3 FOTO

Ladislau Boloni: „Atunci eram fericiți. Acum suntem triști"

După trei remize (1-1 cu Larissa, 2-2 cu OFI și 1-1 cu Volos) și două înfrângeri (0-1 cu Asteras și 0-1 cu Aris), Panathinaikos e pe locul 11! „Ăsta e fotbalul. În partida trecută, noi am marcat în prelungiri la 2-2 cu OFI. Astăzi, adversarii ne egalează în același moment. În urmă cu o săptămână, eram fericiți. Acum suntem triști. A fost o lipsă de concentrare la final", a declarat Boloni.

I-a fost jucător lui Răzvan Lucescu

Tehnicianul în vârstă de 67 de ani a fost în prim-planul meciului cu un moment nemaivăzut. În minutul 35, după ce arbitrul i-a refuzat lui Amr Warda un penalty, Loți l-a luat în brațe pe atacantul egiptean al lui Volos, i-a vorbit la ureche câteva zeci de secunde și, la sfârșit, i-a dat o palmă ușoară, în glumă. Warda, care i-a fost jucător lui Răzvan Lucescu la PAOK, a plecat amuzat de gestul antrenorului.

Un singur trofeu în opt ani. 11 antrenori schimbați!

Presa elenă îl critică mai ales pe patronul lui Panathinaikos, armatorul Giannis Alafouzos. De când a devenit el proprietar, în 2012, echipa a cucerit un singur trofeu, Cupa Greciei (2014; așteaptă titlul de un deceniu). În opt ani, proprietarul a făcut 112 transferuri și s-au schimbat 11 antrenori și 10 directori tehnici!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:Una dintre victimele de la Onești are pe corp și răni de gloanțe de cauciuc. Fotografii zguduitoare au ajuns în spațiul public
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA
Turneul din Lyon
Digi 4
13:30 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
18:00 Handbal M, Liga Campionilor
Kiel - Zagreb
Digi 3, Telekom 3
19:45 Handbal M, CM 2021
Kielce - Flensburg
Digi 3, Telekom 3
20:00 Fotbal, Cupa României
Dunărea Călărași - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Parma - Inter Milano
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:45 Handbal M, Liga Campionilor
PSG - Pick Szeged
Digi 3, Telekom 3
22:15 Fotbal, Premier League
Liverpool - Chelsea
Eurosport
Program TV complet
Liga 1