INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Incidente grave la duelul dintre Montpellier și Marseille! Un jucător lovit în față cu un pet plin de apă

Incidente grave la duelul dintre Montpellier și Marseille!
Incidente grave la duelul dintre Montpellier și Marseille!

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2021 14:11 / Actualizat luni, 09 august 2021 14:25

Arbitrul a suspendat meciul Montpellier - Marseille (2-3) un sfert de oră după ce fanii gazdelor au lansat tot felul de obiecte spre teren. Valentin Rongier (26 de ani), mijlocașul lui Marseille, avea gura plină de sânge. Fusese lovit în față.

Incidente la Montpellier. După ce au condus cu 2-0 la pauză, gazdele s-au predat în fața lui Marseille, cu un Payet în mare formă din prima etapă. „Dublă” Payet, alt gol Cengiz Under și Marseille a câștigat cu 3-2 pe „Stade de la Mosson”.

Valentin Rongier, rezerva lovită la marginea terenului

În minutul 80, după a doua reușită a lui Payet, fanii adverși au aruncat tot felul de obiecte pe teren, spre marseillezi. Valentin Rongier, care era era rezervă și alerga pe margine spre grămada bucuriei, a fost lovit în față cu un pet plin de apă. Avea gura plină de sânge.

Arbitrul Pignard nu a oprit partida atunci. Mai târziu (89), după o altă salvă de proiectile, a trimis toți jucătorii la vestiare. Peste un sfert de oră, jocul s-a reluat și terminat.

Mesajul ironic postat de Rongier și fanul arestat

Rongier a postat seara, după meci, o fotografie cu urmele loviturii. Buzele sparte. Și un mesaj ironic: „Un mare sărut pentru suporterul lui Montpellier care a aruncat sticla spre mine”. Acel fan a fost arestat de poliție.

Incidente grave la duelul dintre Montpellier și Marseille! Un jucător lovit în față cu un pet plin de apă

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Primul jucător care părăsește Barcelona după plecarea lui Messi » Va evolua în Italia, la Juventus

Aguero, 10 săptămâni pe tușă! E un truc să fie lăsat să plece gratis de la Barcelona?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează