INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Moratti caută soluţii pentru banca Interului: Mihajlovici, Gasperini sau Delio Rossi?

Sinisa Mihajlovic a mai fost pe banca Interului între 2006 şi 2008, ca asistent al lui Mancini
Sinisa Mihajlovic a mai fost pe banca Interului între 2006 şi 2008, ca asistent al lui Mancini

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 19 iunie 2011 15:38

UPDATE În contradicţie cu anunţul făcut de Corriere dello Sport, alte ziare din Peninsulă anunţă că Mihajlovici şi-a prelungit deja contractul cu Fiorentina, iar Interul îi caută încă un înlocuitor lui Leonardo.

Gazzetta dello Sport anunţă că oficiali ai fostei campioane a Italiei au mers la Porto pentru a-l convinge pe Andre Villas-Boas, dar aceştia au dat greş, astfel că şefii nerrazzurilor vor apela la variantele de rezervă: Fabio Capello, Guus Hiddink, Gian Piero Gasperini sau Delio Rossi.

Plecarea brazilianului Leonardo la PSG l-a determinat pe Massimo Moratti să caute disperat un antrenor pentru banca Interului. Presa din Italia scrie că, aseară tîrziu, patronul nerazzurilor a ajuns la un acord cu sîrbul Sinisa Mihajlovici, tehnicianul Fiorentinei.

Deşi toscanii îl aşteptau pe sîrb la negocieri pentru prelungirea contractului, Mihajlovici le-a trădat încrederea şi pare să se fi înţeles deja cu Moratti pentru un contract pe două sezoane. Asta după ce foştii cîştigători ai Ligii Campionilor, de anul trecut, au fost refuzaţi de Andre Villas-Boas, tehnicianul lui Săpunaru de la Porto. Mai mult, se pare că lusitanul are şi o clauză de 15 milioane de euro pentru ruperea înţelegerii cu învingătoarea din finala Europa League.

Conform Corriere dello Sport, Mihajlovici va semna contractul în următoarele două zile, deşi tehnicianul sîrb susţinea că vrea să continue pe banca echipei la care este legitimat şi Adrian Mutu. "Am ales Fiorentina cu sufletul, deşi am avut alte oferte destul de interesante. De aceea o să-mi prelungesc contractul, vreau să duc această echipă pe podiumul Seriei A", spunea Mihajlovici în urmă cu cîteva zile

Mihajlovici a mai antrenat-o pe Inter în perioada 2006-2008, cînd a fost asistentul lui Mancini.

9 este poziţia ocupată de Fiorentina în sezonul tocmai încheiat de Serie A, cu Mihajlovici pe bancă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează