INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EUROPA LEAGUE

Alarmă la Galatasaray! Moruțan și Cicâldău și-ar putea pierde antrenorul opt etape

Moruțan și Cicâldău și-ar putea pierde antrenorul opt etape
Moruțan și Cicâldău și-ar putea pierde antrenorul opt etape

Articol de - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 14:45 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 15:24

Fatih Terim (68 de ani), antrenorul lui Cicâldău și Moruțan, riscă o suspendare mare în Turcia, după cartonașul roșu primit în derbyul cu Fenerbahce, pentru că a insultat arbitrul și a pătruns peste el în vestiar.

Atmosferă tensionată la Galatasaray înaintea returului cu Marseille din grupa E a Europa League. Fatih Terim, antrenorul lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, a intrat în mare încurcătură după derby-ul pierdut cu Fenerbahce (1-2). 

Arbitrul Halil Umut Meler i-a acordat al doilea cartonaș galben în prelungiri, după ce a avut un schimb de replici dur, așa cum se arată în raportul întocmit de observatorul partidei, și acesta l-ar putea costa scump, la fel și comportamentul său ulterior.

Injurii și nervi în Galatasaray - Fenerbahce

Terim riscă o suspendare între trei și opt etape în SuperLig! În raport se menționează că antrenorul, eliminat de pe bancă, l-a insultat și a intrat apoi peste el în vestiar, deși nu avea voie. În minutul 90+6, a fost eliminat din cauza reproșurilor de pe margine asupra arbitrajului.

Potrivit Fotomac, i-ar fi strigat centralului: „Dacă mănânci rahat, vino și arată-mi aici!”, făcând trimitere la faptul că centralul i-ar fi arătat cartonașul roșu de la zece metri de linia de margine, și nu s-ar fi deplasat în dreptul lui. În plus, au existat și alte injurii îndreptate spre arbitrii și oficiali, toate trecute în raport.

Galatasaray joacă duminică următorul meci în campionatul Turciei cu Malatyaspor, echipă antrenată de Marius Șumudică, iar în grupa de Europa Legue e lider și cu un egal are asigurată calificarea în „16-imi”.

Citește și:

Răzvan Lucescu, despre întâlnirea cu președintele FRF: „Nimic de comentat. Sunt și voi fi antrenorul lui PAOK!”

Fanii celor de la FCSB au trimis oferta de cumpărare a clubului: „Aşteptăm contul în care să trimitem banii”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează