INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Motivul neprevăzut pentru care Sergio Ramos și soția trec printr-o criză în căsnicie: „Există o relație tensionată”

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 14:48 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 14:50

Sergio Ramos, în vârstă de 37 de ani, și soția lui, Pilar Rubio, sunt în centrul atenției, după ce nu și-au făcut apariția împreună la două evenimente importante. Circula deja zvonuri cum că între ei s-ar fi produs o „ruptură”, motivul fiind dezvăluit acum, de apropiații lor. 

Căsătoriți din anul 2019, Sergio Ramos și Pilar Rubio au pozat mereu în cuplul perfect. Au împreună patru băieți, pe care nu s-au oferit să îi expună public la diferite meciuri de fotbal ale sportivului sau în fotografii, pe rețelele de socializare. 

Acum, cei doi soți au probleme în mariaj, iar mulți se tem să nu fie vorba până la urmă despre vreun divorț scandalos ca cel dintre Gerard Pique și Shakira. Sergio Ramos și Pilar Rubio nu au apărut împreună la două evenimente diferite, fapt care a trezit suspiciuni. Jurnaliștii de la publicația La Vanguardia au clarificat totul despre mariajul celor doi și tensiunile apărute. 

Pilar Vidal, jurnalistă spaniolă apropiată soției lui Sergio Ramos, a afirmat că ruptura dintre ei a apărut din cauza relației ei cu familiei lui. „Este o căsnicie solidă, există o serie de pacte între ei indestructibile, dar ea nu are o relație foarte bună cu familia lui Sergio”. În plus, în cadrul unei emisiuni din Spania, un martor anonim a avut o intervenție telefonică în care a dezvăluit amănunte neștiute până acum despre relația lui Sergio Ramos cu soția Pilar. 

+32 FOTO

„Există o relație tensionată. Pilar are o relație foarte distantă cu mama și tatăl lui Sergio Ramos, iar părinții acestuia nu au acceptat niciodată pe deplin relația”, a afirmat martorul, care și-a ascuns identitatea. 

Sergio Ramos și Pilar Rubio n-au comentat zvonurile despre despărțirea lor

Segio Ramos și Pilar Rubio au fost invitatți la cea de-a 24-a ediție a premiilor Latin Grammys, eveniment care a avut loc recent. Deși confirmase prezența, ea a lipsit de la gala unde soțul ei, fotbalistul Sevillei, a fost chiar cel care i-a înmânat premiul Shakirei pentru „Cântecul anului”.

Jurnalista Pilar Vidal a confirmat presei spaniole că Pilar Rubio a fost acreditată să participe la eveniment și că absența acesteia ar putea fi motivată de o separare de Sergio Ramos.

O altă jurnalistă, Marisa Martin Blazquez, a precizat că Sergio Ramos a fost recent la o petrecere organizată la casa lui Alejandro Sanz, un recunoscut muzician spaniol, și a susținut că Sergio Ramos „ar putea avea o altă relație cu cineva”.

Până în acest moment, nici Sergio Ramos și nici Pilar Rubio n-au comentat nimic public în legătură cu posibila lor despărțire.

+32 FOTO

Romina Gingașu dezvăluie: ce prime de Crăciun URIAȘE primesc angajații Ferrari. „De la femeia de serviciu până la director”

Miss Universe România 2020 l-a înlocuit pe fostul atacant de la FCSB! Cine e noul iubit al Biancăi Tirsin și cum au apărut împreună

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  27 Noiembrie 2023, 18:44

Asta e viatsa. Nu o sa duca lipsa Apashul de oferte. Si nici ea. De ce sa fie doi oameni fericiti, cand pot fi 4atru? Sau chiar 7apte?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează