INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Ultimele zile la United pentru Mourinho » Dezvăluiri incredibile din trenul cu care Manchester s-a întors de la Londra după dezastrul cu West Ham

Articol de - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 11:00

Sfârșitul lui Jose Mourinho la United este tot mai aproape, chiar iminent, susține Daily Mail.

Rezultatul și mai ales jocul făcut de trupa din Manchester contra lui West Ham (1-3) au agravat criza "diavolilor", ce nu au mai pornit atât de slab de 29 de ani! Locul 10 după 7 runde. Deja distanța față de liderul Liverpool e de 9 puncte!

Scholes și Ferdinand critică atitudinea

Managerul portughez, care a găsit iarăși alți vinovați în afară de el, acuzându-l pe arbitru la două din golurile primite, ar avea orele numărate. "Jucătorii și cei din stafful tehnic au discutat în trenul cu care s-au întors de la Londra despre varianta schimbării lui Mourinho", a dezvăluit sursa citată.

"Fotbaliștii nu mai au foame, nici dorință", acuză Paul Scholes, fosta legendă a lui United. "Echipa nu mai e unită, a pierdut vestiarul și nu mai văd atitudinea potrivită în teren și asta se întâmplă de vreo patru săptămâni", a completat Rio Ferdinand.

25.000.000 €ar trebui să-i plătească Man. United, potrivit clauzei de reziliere a contractului, ca să scape de Mourinho, sub contract până în iunie 2020

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  30 Septembrie 2018, 18:26
Postat de dinamo_fan pe 30 Septembrie 2018, 13:45

Nu are echipa rea ManU si au facut destule transferuri. Cred ca nu au transferat ce aveau nevoie. Valoarea lotului este de 855 milioane euro, sezonul asta au facut transferuri e peste 80 milioane, sezonul trecut de peste 160 milioane, acum 2 sezoane de peste 185 milioane. Dar cat timp nu-si aduc niste mijlocasi calumea, de creatie, de posesie, e greu sa ai pretentii in PL. Pogba, Fellaini, Matic sunt super jucatori dar de profil foarte apropiat, bazati pe forta. Ori de la ManU altceva se cere. Nu poti face echipa care sa faca posesie, pressing, ocazii peste ocazii cu 4 fundasi + Fellaini+ Matic+Pogba. ManU nu are nici un mijlocas tehnic in regim de viteza pe teren iar atacantii sunt genul de atacanti care trebuie sa fie serviti...nu sunt atacanti flexibili si tehnici care pot face schimb de pozitii, de flancuri samd cum se intampla pe la echipele din frunte. La ManU s-a pus accent numai pe forta, pe gabarit.

Asa arata toate echipele lui Mou. Nu pot sa inteleg cum echipe care practicau un fotbal ofensiv pot sa aduca antrenor gen Mourinho.

125449014739398
Dan Pricop  •  30 Septembrie 2018, 18:24

...nu antrenorul e vinovat,s'a pariat enorm pe Man Utd,enorm,...sortii nu sant de partea normalitatii pe care o stim,an urma cu un an jumate,West Ham a anvins cu 3-2 pe Man U,an ultima etapa,nu e nimic nou sub soare,...abra cadabra,si banii sant mai buni decat faima trecatoare,pt ca,...nimic nu e drept,cand banii multi se'aduna,...iar Murinho,tot el e,și Manchester la fel...

10206088110775210
Enver Hoxha  •  30 Septembrie 2018, 16:36

Din Special One a ajuns Worst One.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează