INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho cere întăriri după înfrângerea cu Everton » Tottenham încearcă să obțină semnătura unui atacant italian

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Articol de - Publicat luni, 14 septembrie 2020 13:46 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 15:21

Tottenham este interesată de atacantul italian Andrea Belotti (26 de ani), după ce a început sezonul fără gol marcat pe propriul teren. Echipa lui Jose Mourinho a luat bătălie de la Everton, scor 0-1, după un gol primit în repriza secundă.

Conform Transfermarketweb, în cursa pentru atacantul celor de la FC Torino mai sunt AS Monaco și Fiorentina. Tottenham pare să aibă un mic avantaj în obținerea semnăturii atacantului, deoarece celelalte 2 contracandidate nu au obținut un loc de Europa League pentru actualul sezon.

35 de milioane de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Andrea Belotti

Se pregătește Jose pentru întâlnirea cu Botoșani?

Dacă ambele echipe se vor califica în faza următoare a Europa League, FC Botoșani și Tottenham se vor întâlni, cel mai probabil, pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești.

Pentru moldoveni, urmează meciul cu Shkendija de joi, în timp ce Tottenham va disputa în aceeași zi partida cu Lokomotiv Plovdiv.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Real Madrid îi dă lovitura Barcelonei! A ajuns la un acord cu jucătorul dorit de catalani

Drama lui Robben! Accidentat la Groningen, și-a dat jos tricoul și a plecat la vestiar

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close