CAMPIONATE    •   ANGLIA

Mourinho desfiinţează postul de antrenor secund la Manchester United pentru sezonul următor

Rui Faria și Jose Mourinho Foto: Reuters

Rui Faria și Jose Mourinho Foto: Reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT Luni, 14 Mai

După ce portughezul Rui Faria a încheiat o colaborare de 17 ani cu Jose Mourinho, "The Special One" spune că postul de antrenor secund va rămâne vacant pentru sezonul următor la Manchester United, însă are în minte un nume pentru viitor.Michael Carrick (36 de ani) s-a retras din activitatea de jucător profesionist, duminică, în victoria cu Watford, de pe "Old Trafford, scor 1-0, iar Mourinho spune că îl aşteaptă pe englez în staff-ul său, însă doar după ce va avea licenţele necesare.

"Îmi voi organiza staff-ul tehnic fără a avea în componenţa sa un antrenor secund. Voi avea antrenori, asistenţi, preparatori fizici, specialişti în diferite zone şi analişti. Însă nu voi avea un antrenor secund în adevăratul sens al cuvântului.

În viitor cred că va fi Michael Carrick, atunci când va avea licenţa pro. Oamenii au impresia că poţi fi jucător, iar o zi mai târziu, antrenor, însă nu este aşa. Creierul tău se poate simţi pregătit, însă trebuie să te exersezi", a declarat managerul portughez, potrivit Daily Mail.

Carrick, care a strâns 464 de apariţii în 12 sezoane petrecute pe "Old Trafford", s-a arătat încântat de această idee, declarând: "Aştept cu nerăbdare să învăţ de la Jose Mourinho. Este unul dintre cel mai buni şi sunt sigur că mă va învăţă câteva lucruri şi vom avea parte de succes".

2
este locul pe care a încheiat Manchester United acest sezon de Premier League

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase