INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Mourinho despre Torres şi cum a ajuns Sheva la Chelsea, în locul lui Eto'o

Articol de - Publicat duminica, 16 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 16 iunie 2013 20:31

Fernando Torres este în centrul discuţiilor privind eventuala sa plecare de la Chelsea, acum, că s-a întors Jose Mourinho la Londra. Cum spaniolul nu a putut avea pe Stamford Bridge randamentul arătat în tricoul lui Liverpool şi cum "albaştrii" au plătit 50 de milioane de lire sterline în 2011 ca să-l aducă, s-a discutat despre despărţirea de "El Nino", care, se spune în Anglia, nu va intra în planurile lui Mou.

Iar portughezul a dat un răspuns ce poate fi înţeles în mai multe feluri cînd a fost întrebat de reporterii de la "The Mirror" despre Fernando Torres. "Pînă acum, el a fost aşa şi aşa la Chelsea. Mulţi s-au aşteptat la mai mult de la el, avînd în vedere potenţialul său, avînd în vedere ce făcuse el înainte de a veni la Londra. Dar n-a fost nici chiar aşa de rău, cum spun alţii. Este o balanţă", a comentat lusitanul.

Cum a ajuns Sheva la Chelsea, în locul lui camerunezului

Portughezul a mai spus că Roman Abramovich nu s-a amestecat niciodată în treburile sale: "Niciodată, dar niciodată, nu am pomenit ca proprietarul clubului să interfereze cu ceea ce trebuie să fac eu: antrenamente, selecţia jucătorilor, profilul fotbalistului pe care vreau să-l aduc la echipă".

Mou a dezvăluit şi de ce l-a adus pe Shevcenko la Chelsea, în detrimentul lui Eto"o: "Am vrut să-l cumpărăm pe camerunez, iar Abramovich a făcut mai mult decît totul ca să-l aducem la Londra. Era singurul care să joace cu Drogba, fiindcă voiam să evoluăm cu doi atacanţi veritabili în formula de start. Dar Barcelona a respins orice discuţie, pentru nici un preţ, asta după mai multe negocieri. Am apelat la alte opţiuni şi-am ajuns la Shevcenko. Chiar şi jucătorii de top, pe care-i cumperi cu 30 de milioane de lire sterline sau 60 de milioane de lire sterline, nu pot fi de succes de fiecare dată. Asta nu înseamnă că tu sau clubul faceţi o mare greşeală. Uneori, nu merge!"

"Ştiam de retragerea lui Ferguson, sîntem prieteni foarte buni"

Într-o altă discuţie cu reporterii britanici, Mourinho a detaliat relaţia sa, specială, cu Sir Alex Ferguson. "Aş fi refuzat orice ofertă mi-ar fi venit de la Manchester United, orice altă propunere. Orice, doar pentru a reveni la Chelsea", a început lusitanul, după care a ţinut să precizeze: "Ştiam că Ferguson se va retrage de mai multe luni. Sînt fericit că am încrederea lui, întrucît era o veste imensă pentru lume. Cred că doar puţini oameni ştiau despre intenţiile sale, aşa că a fost o responsabilitate imensă pentru mine să ştiu asta. Sîntem prieteni, aşa că şi eu l-am anunţat că vreau să mă întorc la Chelsea".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
blaustein
blaustein  •  16 Iunie 2013, 21:33

Ar fi o treaba daca Mourinho ar reusi sa-l resusciteze pe Torres, care cum a spus si el, nu a atins forma de la Liverpool dar nici nu a fost asa slab cum spun unii drept dovada ca a avut un rol foarte important in castigarea Europa League spun eu, si nu doar cu golul din finala. Dar cum il stiu pe Mourinho el nu resusciteaza jucatori el cumpara altii aflati in forma. Si cred ca principala tinta este Cavani.

gentlegiant
gentlegiant  •  16 Iunie 2013, 20:32

"Este o balanţă" și "câini de top de 30/60 milioane de lire", domnu' Apostol ????????? Ce limbă română vi se pare asta??? Mai gândim și noi un pic, așa, "pentru o schimbare"?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează