INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  THE MISTERIOUS ONE

Mourinho: "Dispar după finala de la Madrid"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2010 00:00

Antrenorul lui Inter refuză să scoată o vorbă despre viitor şi despre o posibilă plecare la Real Madrid. "Mai avem două finale de jucat, cu Siena şi Bayern, şi nu mă gîndesc la altceva. După meciul de la Madrid nu mă mai vedeţi. Vreau să fug la mare şi să mă bucur de vacanţă. Apoi voi fi egoist şi mă voi gîndi la viitor", a declarat Jose Mourinho.


Tehnicianul portughez a precizat că nu va vorbi şi nu va comenta în nici un fel partidele de la Mondiale, dar a întărit că nu şi-a schimbat părerea faţă de Il Calcio: "Iubesc pe Inter şi pe tifosii nerazzurrri, dar nu iubesc fotbalul italian". Mourinho e intens curtat de Real Madrid, care este gata să-i achite clauza de reziliere a contractului cu Inter de 8 milioane de euro şi presa spaniolă susţine că deja i-a cerut lui Florentino Perez o listă cu cîteva achiziţii, între care Tevez.
şi Maicon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  17 Mai 2010, 15:50

sa'i sugetzi pula poate!!!!!!!!!:))

 •  12 Mai 2010, 20:21

vino la dinamoo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează