INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Mourinho: "Două zile mă simt selecţionerul Portugaliei"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2010 00:00

Jose Mourinho a trimis o scrisoare Asociaţiei Naţionale a Antrenorilor din Portugalia, în care s-a referit la refuzul Realului de a-l lăsa să pregătească "naţionala" lusitană în următoarele două partide din preliminariile CE 2012.

"Sînt trist şi frustrat că nu pot ocupa această funcţie. Sînt mai mult portughez decît antrenor, pentru asta nu există dubii. În fiecare zi în care se vor juca cele două partide mă voi simţi şi voi gîndi ca selecţioner al Portugaliei. Şi îmi place", a susţinut Jose. El a precizat: "Totuşi, trebuie să recunosc că Real Madrid este o instituţie gigant, care mă plăteşte şi nu poate să-şi asume riscuri în faţa socios şi a suporterilor. A permite antrenorului său, chiar şi pentru cîteva zile, să părăsească locul de muncă şi să-şi împartă concentrarea şi capacităţile este de neconceput".

Pentru Mourinho, "echipa naţională nu este un loc pentru afirmări personale, ci pentru afirmarea unei ţări. Pentru asta trebuie să fie un loc de profundă emoţie colectivă, înţelegere şi unitate".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
buratino260
buratino260  •  05 Octombrie 2010, 22:27

simply the best

Vezi toate comentariile (1)
Comentează