INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Mourinho îl copiază pe Becali » Măsura luată de portughez împotriva unui star al lui Manchester United

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2016 19:51

Jose Mourinho trece la măsuri drastice la Manchester United și e gata să aplice la o măsură pe care doar Gigi Becali a mai luat-o în trecut.

Patronul Stelei a declarat în nenumărate rânduri că e dispus să plătească pentru a scăpa de câte un jucător, iar acum Manchester United pare să facă la fel cu Bastian Schweinsteiger.

Neamțul e de mult în dizgrația lui Mourinho, iar jurnaliștii de la Sport1.de anunță că Manchester e gata să plătească pentru a scăpa de Schweinsteiger. 11 milioane de euro este suma pentru care fotbalistul ar deveni liber de contract.

Schweinsteiger mai are contract cu Manchester United până în 2018, însă neamțul de 32 de ani are mai multe oferte din China.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează