INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho l-a debutat pe cel mai tânăr fotbalist din istoria lui Manchester United! Angel Gomes e vărul lui Nani și a fost desemnat cel mai bun de la tineret

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 22 mai 2017 10:14

Mijlocașul Angel Gomes (16 ani) a bifat duminică primul meci sub comanda lui Jose Mourinho, devenind cel mai tânăr fotbalist al lui Manchester United care debutează în Premier League.

Gomes a fost introdus în locul lui Rooney,  în minutul 88 al partidei câștigate, pe teren propriu, de "diavolii roșii" în fața lui Crystal Palace, scor 2-0.

Lusitanul a declarat încă de dinaintea meciului că va merge pe mâna jucătorilor tineri, pentru a-și menaja titularii pentru miercuri, când echipa sa va întâlni Ajax Amsterdam în finala Europa League.

Printre jucătorii care ar fi putut evolua cu Crystal Palace menționați la conferința de presă dinaintea meciului de tehnicianul portughez s-a aflat și Gomes, care tocmai primise, joia trecută, premiul Jimmy Murphy, decernat celui mai bun tanăr jucător al sezonului.

"Este un vis devenit realitate. Este ceea ce își dorește orice tânăr de 16 ani. S-a întâmplat atât de repede, am participat la antrenamentele de vineri, am lăsat o impresie bună la cele de sâmbătă și astăzi am fost pe bancă, este un vis devenit realitate", a declarat Gomes pentru publicația Manchester Evening News.

Tânărul mijlocaș ofensiv este vărul fostului jucător al lui United Nani, aflat acum la Valencia. Născut în Londra, dar crescut în Salford, Gomes s-a alăturat lui United de la vârsta de 6 ani. La scurt timp, Gomes s-a fotografiat pe terenul de antrenament cu idolii săi, Ronaldo și Nani.

surse: mirror.co.uk, manchestereveningnews.co.uk, goal.com

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează