INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Mourinho nu ia în calcul aducerea unui star al Realului: "De ce să pierdem timpul?"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iulie 2017 15:14

Gareth Bale a fost subiectul discuțiilor legate de un eventual transfer la Manchester United, dar Jose Mourinho a negat categoric posibilitatea acestei mutări.

Întrebat de șansele ca Bale să ajungă la United, Mourinho a declarat că situația este asemănătoare cu cea a lui Ronaldo, care reprezintă o "misiune imposibilă" pentru "diavoli".

"Nu am simțit niciodată o dorință a lui de a pleca, așa că ce rost are să pierdem timpul?", a declarat Mourinho în legătură cu Gareth Bale, citat de ESPN.

Tehnicianul a ținut să le transmită șefilor  de pe Old Trafford că mai are nevoie de cel puțin un transfer în perioada de mercato din această vară.

"Planul meu pentru evoluția echipei, în a doua mea fereastră de transferuri, era să aduc patru fotbaliști, să obțin un echilibru și să am un lot mai bun.

Dacă clubul nu-mi poate aduce cei patru jucători, îmi place grupul de acum și voi continua cu el, dar am în continuare speranță că voi primi un al treilea și poate chiar un al patrulea transfer", a concluzionat "The Special One".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează