INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Mourinho se ia de salariul lui Casillas și nu uită nici de rivala Manchester City: "E prea umflată piața"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iulie 2015 17:29

Antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho, e uimit de salariul pe care Iker Casillas îl va avea la FC Porto. Cele 10 milioane de euro pentru doi ani de contract i se par foarte mulți bani portughezului pentru țara sa. 

"Cred că piaţa e umflată. E suficient să mă uit ce se întîmplă în ţara mea. Portugalia e o ţară, în general, cu probleme sociale, politice, economice.

Este o ţară cu probleme, unde oamenii suferă foarte mult, unde au fost foarte multe tăieri din bugete, oamenii bătrîni îşi fac griji din cauza pensiilor, taxele sînt mari...

Porto a plătit 20 de milioane de euro pentru Imbula, i-a dat lui Casillas un salariu incredibil, Sporting plăteşte milioane pentru antrenori şi jucători. Fotbalul depăşeşte orice altă situaţie.

În acest sezon vorbim despre banii plătiţi pentru Sterling (n.r. 68 de milioane de euro încasați de Liverpool dela City), dar va fi mai rău. În sezonul următor, cineva va plăti 60 de milioane de lire sterline! (n.r. 86 de milioane de euro) Aşa e fotbalul.

Într-un sezon se respectă fair-play-ul financiar, în următorul se găseşte o cale pentru a-l dribla", a declarat Mourinho, într-un interviu pentru The Guardian.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
the_gunner
the_gunner  •  21 Iulie 2015, 01:27

Una din conditiile puse de Mourinho lui Abramovici a fost ca nici un jucator nu va cistiga la club mai mult ca el .Se respecta conditia , dar JM e deranjat acum ca Arsene Wenger ia 8.5 mil pe an,iar el are numai (?!?! )6.8 ! La fel , Abramovici i-a cam ingradit bugetul de achizitii si a inceput sa se "implice" la echipa in stil Becali . El a dat ordin ca Cech sa fie lasat sa plece la Arsenal ,Luiz Felipe la Atletico si sa fie adus Falcao pe care JM nu l-a vrut .

adrian_d_mihai
adrian_d_mihai  •  20 Iulie 2015, 22:34

Ma mira ca nu aminteste nimic despre salariul sau. Sau, poate, lucreaza pe gratis...

whitemanblue
whitemanblue  •  20 Iulie 2015, 17:48

Are Roman bani sa te ingroape in platina si fildes stai linistit mou.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează