INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUDECATĂ

Fost jucător din Premier League, dat în judecată pentru că nu și-a plătit factura la curent!

Moussa Sissoko este dat în judecată, deoarece nu și-a plătit factura la curent, când juca pentru Watford.
FOTO: Imago Images
Moussa Sissoko este dat în judecată, deoarece nu și-a plătit factura la curent, când juca pentru Watford. FOTO: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2022 14:19 / Actualizat joi, 27 octombrie 2022 15:34

Moussa Sissoko (33 de ani), fostul mijlocaș defensiv al lui Watford, a fost dat în judecată, deoarece nu și-a plătit factura la curent pe vremea când evolua în tricoul „viespilor”. 

Casa în care locuia Sissoko este evaluată la 3 milioane de lire sterline, iar factura este una în valoare de 61.700 de lire sterline (aproximativ 71.110 euro), notează cotidianul britanic The Sun, citat de Daily Mail. Salariul pe care Moussa Sissoko îl încasa la Watford se ridica la 80.000 de lire sterline pe săptămână (aproximativ 92.000 de euro), mai arată sursele citate. 

Faze ireale în Liga Campionilor! Club Brugge a ratat două lovituri de la 11 metri în două minute, în meciul cu FC Porto!
CLUB BRUGGE - FC PORTO
Faze ireale în Liga Campionilor! Club Brugge a ratat două lovituri de la 11 metri în două minute, în meciul cu FC Porto!

YU Energy, compania de energie electrică la care era branșată casa în care a locuit Moussa Sissoko pe timpul șederii la Watford, intenționează să îl dea în judecată pe fotbalistul cu 71 de apariții în naționala „cocoșului galic” în Hexagon, acolo unde jucătorul evoluează din vara acestui an, la Nantes, locul 15 în clasamentul Ligue 1.

Moussa Sissoko a evoluat timp de 8 ani și jumătate în fotbalul englez

Moussa Sissoko a ajuns în fotbalul din Anglia în ianuarie 2013, când cei de la Newcastle plăteau în schimbul mijlocașului suma de 2 milioane de euro. 

133 de aparițiia adunat Moussa Sissoko în tricoul „coțofenelor”. A marcat 12 goluri și a dat 19 pase de gol

În august 2016, fotbalistul francez se transfera la Tottenham, grupare ce a plătit în schimbul acestuia suma de 35 de milioane de euro. 

5 goluria marcat Moussa Sissoko pentru Tottenham, în 202 apariții

După 5 sezoane petrecute pe White Hart Lane, Moussa Sissoko a ajuns la Watford, pentru 3,5 milioane de euro. A marcat 2 goluri în tricoul formației de lângă Londra în seoznul 2021-2022, la capătul căruia gruparea patronată de familia Pozzo a retrogradat în liga a doua. 

VIDEO. Primul gol înscris de Moussa Sissoko pentru Tottenham, în fața lui Huddersfield Town

Citește și:

Două episoade șocante de culise în arbitrajul românesc! Adrian Cojocaru are suspiciuni că, la UTA - FCSB, unii jucători și-au dorit eliminarea! + Ce mesaj a primit Istvan Kovacs în cască din camera VAR la Rapid - Farul

Xavi a găsit explicațiile, după o nouă umilință suferită de Barcelona în fața lui Bayern Munchen: „Am fost eliminați înainte de a juca, iar asta ne-a afectat”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează