INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CLUB BRUGGE - FC PORTO

FOTO Faze ireale în Liga Campionilor! Club Brugge a ratat două lovituri de la 11 metri în două minute, în meciul cu FC Porto!

FC Porto s-a impus pe terenul lui Club Brugge cu scorul de 4-0.
FOTO: Imago
FC Porto s-a impus pe terenul lui Club Brugge cu scorul de 4-0. FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2022 13:02 / Actualizat joi, 27 octombrie 2022 13:39

FC Porto s-a impus pe terenul belgienilor de la Club Brugge, scor 4-0, în etapa cu numărul 5 din faza grupelor UEFA Champions League. Ibericii și-au luat astfel revanșa, după ce elevii lui Carl Hoefkens se impuseseră cu același scor pe „Dragão”.

Partida a fost marcată de minutul 50, atunci când Club Brugge a primit o lovitură de la 11 metri, ca urmare a gestului nesportiv făcut de David Carmo, fundașul central al portughezilor, asupra lui Brandon Mechele, stoperul lui Brugge. 

Diego Simeone, cu moralul la pământ după eliminarea dramatică a lui Atletico Madrid din Champions League: „Va fi greu să ajungem și în Europa League”
ATLETICO MADRID
Diego Simeone, cu moralul la pământ după eliminarea dramatică a lui Atletico Madrid din Champions League: „Va fi greu să ajungem și în Europa League”

Penalty-ul a fost însă ratat de Hans Vanaken, căpitanul belgienilor. Șutul acestuia a fost parat de portarul oaspeților, Diogo Costa. Centralul partidei, englezul Michael Oliver, a fost chemat la monitorul VAR pentru a revedea faza. Motivul? Un jucător al lui FC Porto intrase în careu în momentul execuției. Britanicul a dispus astfel repetarea loviturii.

Batavul Noa Lang a fost cel care a executat a doua lovitură de la punctul cu var. Olandezul a trimis însă în stâlpul stâng al porții lui Diogo Costa, ratând o altă oportunitate pentru Club Brugge de a reintra în meci. FC Porto conducea în acel moment cu 1-0.  

Club Brugge rămâne în continuare liderul grupei B din UEFA Champions League

Club Brugge rămâne în continuare liderul grupei B din UEFA Champions League, cu 10 puncte câștigate. Poziția a doua este ocupată de FC Porto, cu 9 puncte acumulate, în timp ce Atletico Madrid și Bayer Leverkusen se află pe pozițiile a treia, respectiv a patra. 

În ultima etapă a fazei grupelor, FC Porto o întâlnește pe teren propriu pe Atletico Madrid, în timp ce Club Brugge se deplasează în Germania, pentru duelul cu Bayer Leverkusen. 

Clasamentul grupei B din UEFA Champions League

Citește și alte articole:

Dan Petrescu, scuze publice după incidentul de miercuri seara: „Regret sincer, mi-am ieșit din fire pentru că eram tensionat”

De la Bruxelles, Harlem Gnohere a dat verdictul înainte de Anderlecht - FCSB + Cu ce se ocupă acum „Bizonul”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează