INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, scuze publice după incidentul de miercuri seara: „Regret sincer, mi-am ieșit din fire pentru că eram tensionat”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj/ foto Imago Images
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2022 12:07 / Actualizat joi, 27 octombrie 2022 12:11

„Regret sincer. Îmi pare rău că mi-am ieșit din fire”, a spus Petrescu în această dimineață, într-un scurt dialog telefonic cu Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei. 

  • Dan Petrescu (54 de ani) a avut un derapaj la adresa reporterului GSP prezent la conferința de presă care a prefațat meciul Sivasspor - CFR Cluj, din grupa G de Conference League. Meciul se joacă în această seară, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena.
  • Marius Mărgărit, reporterul special al Gazetei Sporturilor, se află în Turcia, de unde transmite cele mai importante informații despre Sivasspor - CFR Cluj.

Antrenorul CFR-ului a continuat: „Eram tensionat din cauza meciului și m-au deranjat întrebările reporterului. Nu l-am jignit în mod direct, dar e adevărat că mi-am pierdut calmul și îmi cer scuze pentru asta”.

„Google translate”, rege într-o lume frumoasă și specială » Atmosfera din Sivas, înainte de meciul cu CFR Cluj
Sivasspor - CFR Cluj
„Google translate”, rege într-o lume frumoasă și specială » Atmosfera din Sivas, înainte de meciul cu CFR Cluj

Dan Petrescu, reacție suburbană înainte de Sivasspor - CFR Cluj

Marius Mărgărit, reporterul GSP prezent la Sivasspor, l-a întrebat pe Dan Petrescu: „Viitorul tău la CFR Cluj depinde de această calificare în primăvara europeană?”. Antrenorul campioanei s-a enervat și a răspuns într-un mod grosolan.

Inițial, Dan Petrescu a replicat pe un ton răstit, dar cu un limbaj decent: „Nu e o întrebarea pentru mine asta. Pui numai întrebări d-astea care... Nici nu-ți mai răspund. Vezi că domnul Varga e la hotel, du-te și întreabă-l. Cu tine nu mai vorbesc niciodată, jur, nici nu-ți mai răspund”. 

Apoi, în timp ce declarațiile erau traduse în limba turcă, pe imaginile difuzate de sport.ro se aude cum Petrescu folosește un limbaj suburban: „Păi, așa face mereu ăsta, mă, dă-l în morții mă-sii! Nu-l mai primesc pe ăsta la conferință!”.

Citește și alte articole despre CFR Cluj:

Ridiculizată în Turcia » Sivasspor n-a avut milă de CFR Cluj! Campioana României rămâne în cărți pentru locul 2
Sivasspor - CFR Cluj 3-0
Ridiculizată în Turcia » Sivasspor n-a avut milă de CFR Cluj! Campioana României rămâne în cărți pentru locul 2
Antrenorul lui Sivasspor, „mulțumiri din suflet” pentru CFR Cluj, înaintea duelului pentru locul 1 în grupă: „Altfel, nu puteam juca”
SIVASSPOR - CFR CLUJ
Antrenorul lui Sivasspor, „mulțumiri din suflet” pentru CFR Cluj, înaintea duelului pentru locul 1 în grupă: „Altfel, nu puteam juca”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
Dana.Matei
Dana.Matei  •  27 Octombrie 2022, 19:07

GSP ar trebui sa ceara scuze opiniei publice ptr *** fata de FCSB afisate cu obstinenta! RUSINE GSP!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rottwailer
rottwailer  •  27 Octombrie 2022, 17:31

Nu-i prima data cand Danut face chestii dintr-astea. Pe jucatori, colaboratori sau oricine se nimereste, ii injura frecvent. Atata poate. Mai multe poate sa va spuna fosta sotie... Si Radu! Niculescu.

007claudiu
007claudiu  •  27 Octombrie 2022, 17:26
Postat de 1_0_1_0_reloaded pe 27 Octombrie 2022, 15:30

Redacția gesepe ar trebui să-și ceară scuze publice față de Petrescu pentru atitudinea ostilă manifestată de ani de zile.

Ei nu fac asta, ei vor doar sa agite spiritele la Cluj. Oare in interesul cui? La comanda cui? Sa stea acela linistit inca 7 ani cum a stat pana acum, atunci poate va vedea cum arata un titlu castigat! Hai CFR! Bravo Dan Petrescu!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează