INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NUMIRE

Mutare surprinzătoare: Devis Mangia, selecționer! Au avut deja loc primele discuții

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 18:24

Devis Mangia, 45 de ani, ultima dată antrenor la Craiova, ar putea deveni selecționerul Maltei în perioada imediat următoare. 

Site-ul italian calciomercato.com scrie că Mangia e favorit să preia naționala Maltei, care se gândește serios să-l schimbe pe Ray Farrugia după 1-2 cu Norvegia acasă, în ultimul meci al grupei F de calificare la EURO 2020, din care a făcut parte și România.  

Federația ia în calcul mai multe nume pentru postul de selecționer al primei reprezentative, iar obiectivul numărul 1 ar fi aducerea lui Devis Mangia, scrie sursa citată. Au avut deja loc primele discuții cu tehnicianul, care a mai pregătit Italia U21 între 2012 și 2013, ducând-o în finala EURO 2013.

Devis Mangia le-a vorbit despre aventura în Liga 1 italienilor: „Nu aș schimba nimic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sasesase
sasesase  •  23 Noiembrie 2019, 21:43
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cu Hagi numai

Vezi toate comentariile (1)
Comentează