INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Mutu ar putea ajunge sub comanda lui Dan Petrescu, la Krasnodar: "Negociem pentru transferul lui"

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 12 iunie 2011 18:05

Dan Petrescu a avut un parcurs excelent la formaţia rusă Kuban Krasnodar. Astfel, el a primit o sumedenie de laude, ultima venind de la vice-guvernatorul provinciei Krasnodar, Ivan Peronko.

Acesta a afirmat că este profund impresionat de jocul echipei şi a susţinut că cel mai important lucru este că "jocul este agreat de fani".

Deşi echipa a promovat în primul eşalon al fotbalului rus în acest sezon, vice-guvernatorul i-a fixat lui Dan Petrescu un obiectiv măreţ.

"În primă fază ne dorim să intrăm în play-off-ul primelor opt echipe, pentru ca în primăvara lui 2012 să ne batem cu cele mai importante echipe. Atunci plănuim să luptăm pentru un loc în cupa europeană", a declarat Peronko pentru televiziunea rusă NTV Plus.

Oficialul i-a promis şi sprijinul financiar masiv. Îl vrea la echipă pe Adrian Mutu: "Nu ascund că negociem transferul lui Mutu, însă mutarea nu este încă perfectată", mai conchis vice-guvernatorul rus.

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (5)
boss_imperator
boss_imperator  •  13 Iunie 2011, 09:37

Minciuni !

dreamer123
dreamer123  •  13 Iunie 2011, 02:37

sanse mai mari sunt ca omul sa ajunga intradevar pe luna decat sa se duca mutu la kuban

46and2
46and2  •  12 Iunie 2011, 20:10

Bravo Mutu, mai bine te duci la Concordia Chiajna ca tot aia e, cu tot respectul pentru Concordia Chiajna.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează